|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na jaki temat byśmy nie rozmawiali (polityka, religia, fotografia cyfrowa, geografia, fizyka, życie pozagrobowe) i tak kończy się na kratce ściekowej i profesjonalnej modelce z górnej półki![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja mam prosta metode.
Często mam tak,ze muszę,powinienem,musimy powinniśmy obejrzeć,ocenić,sklasyfikować rożne zdjęcia rożnych autorów.Robimy to wspólnie dzieląc się na dwie grupy.
Kazdy z pierwszej grupy(grupa 7 osob) pokazuje po 30 fotek.Nie wiemy kto jest właścicielem zdjec przy selekcji.Druga grupa z tych fotek wybiera 30 zdjęć.Jeśli wśród tych 30 wybranych jest 7-9 jednego autora to o całości jego dyskutujemy.O innych na razie się wstrzymujemy,zostali już w przedbiegach ocenieni.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fakt, to są "ich zdjęcia", tylko jeśli na tych zdjęciach widać jakiegoś znajomego en face na tle jakiejś piramidki, za chwilę to samo, tylko z miejsca metr obok, potem na tle innej piramidki, potem na tle morza, potem na tle małej palmy, dużej palmy, ułamanej palmy, palmy niewidocznej zza turystów i tak kilkadziesiąt razy, a to już delikatnie mówiąc jest nużące. To są ich zdjęcia, ale pokazując je komuś powinno też się myśleć o odbiorcy.Zamieszczone przez Mysikrolik
Inna sprawą jest sens robienia takich zdjęć, gdzie wystarczy wklejać tło, twarz znajomego przecież widzę (i to w "trzyde") niemal codziennie, nie muszę oglądać go jeszcze dodatkowo na zdjęciach. Chyba, że to taki sposób na uwiarygodnienie swoich wojaży, na zasadzie "to ja przy piramidzie, to ja przy wodospadzie, a to ja przy Wieży Eiffla, patrzcie i zazdroście", bez zwracania uwagi na walory "estetyczne".
Myślę ziax, że musisz poważnie skupić się na nauce asertywności. Nic innego tu nie wymyślimy![]()
Poprawne. Oglądałem dokument o powstaniu zdjęcia - dość pamiętnego w historii. Nixon wsiadający do helikoptera. To jedno zdjęcie, najbardziej znane zostało wybrane z serii około 20.
http://www.kennerly.com/editorial/gallery.php?page=180
Rolleicord, Canon
flickr