Jak były na pendrajwie to szybki format i do stołu, na jednego.![]()
Jak były na pendrajwie to szybki format i do stołu, na jednego.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ludzie generalnie zgadzają się z tego rodzaju tezami dopóki ich konkretnie coś nie dotyczy. Wtedy jest wyjątek od reguły.
Pójdę dalej niech ci będzie: Sesja = modelka + fryzjerka + wisażystka + stylistka + oświetleniowiec +blenderzy + ochrona + stażyści ... tylko po co fotograf.
---------- Post dodany o 10:49 ---------- Poprzedni post był o 10:40 ----------
Idea jest taka: jeżeli ktoś przedstawia zdjęcia koleżanki i pisze, że to była sesja,
to z automatu określenie to, predysponuje zdjecie do innych kryteriów(surowszych) ocen.
Czemu? Ano właśnie temu, że patrzy się na dziewczę jak na zawodową modelkę, na scenerię i światło jak
dobierane przez fotografa coto z niejednego body film wypstrykał. Reasumując: sesja - surowsze oceny, szpacir z kumpelą - łagodniejsze.
P.S.
Chyba że to szpacir z top modelką![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 21.07.12 o 10:42
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I fajnie sie tlumaczenia czyta po takich sesjach profesjonalnych z profesjonalnymi modelkami.
NP:
Przedstawiam Wam fotografie z kolejnej mojej profesjonalnej sesji z profesjonalnymi modelkami z gornej polki.
Kurde fajnie to wyszlo,ale tlo takie jakis poplamione i ta kratka sciekowa na podlodze.
Och dziekuje-niestety tlo mam pochlapane a nie mam jeszcze takiego z podloga.Wymazalo by sie te kratke,ale jeszcze nie umiem.
W zasadzie to tu sa fotografowane krzesla jako motyw do sprzedaży.Kratka jest nieistotna.
Ale tego krzesla cos malo widac.
No tak ale modelka jest sliczna co na nim siedzi,pieknie ubrana.Mowie wam swietnie sie z nia pracuje,niestety dostepna tylko dla wybranych.Jest takiej polnocno wschodniej kruchej urody.
Aaa taki zabiedzony Czukcza.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie