www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie bywam na forach onanistycznych, nie pomogę Ci. Przykro mi.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To ja to wyjaśnię.:
Plastyka obrazu zależy od tego z jakiego plastyku wykonany jest obiektyw czy body, im więcej plastykowych soczewek tym więcej plastyki...
Mój E-30 (body) jest wykonany z plastyku to ja jestem plastyk, choć moje prace nie spełniają kryterium "plastyki obrazu" ponieważ obiektyw (12-60) jest wykonany z metalu a soczewki są szklane.! Noo, to by było na tyle. Czy jest jeszcze gdzieś inny fajny wątek???
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Sie zgadzam
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może Ci się cóś uda przyciągnąć, wszystko zależy ile magnezu jest w magnezie.... Popatrz - teleobiektywy często nie z magnezu a ściągają... ale słabo. Pewnie dlatego robią z magnezu...............A ja z chytrości kupiłem E-30 zamiast E-3..... Ale bym magnetyzował..... na zlocie.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|