Zobacz wyniki ankiety: Czy wątek analizy prac laureatów popRAWki ma sens?

Głosujących
28. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

23 82,14%
  • Nie

5 17,86%
Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 153

Wątek: analiza popRAWkowych mistrzów

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    90
    Moja galeria

Odp: analiza popRAWkowych mistrzów

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Do wszystkiego trzeba dorosnąć. Widzisz Jasiu, hipotetycznie to jest tak: jest sobie leszczyk/leszczyca, nie mający pojęcia o poprawianiu zdjęć,
    albo co gorsza o fatalnym postrzeganiu estetyki, ale za to ma masę "dobrych wujków" i co robi? Ano prosi o głosy na swoją pracę - a one wujki
    (i tak nikt się nie dowie że głosowali na paszkwila) oddają "przysługę", bo czemu nie?
    Natomiast gdy nick onego "wujka" ma pojawić się pod rzeczonym paszkwilem .... długo się zastanowi, czy zbrukać imię swoje.
    Nie sądzisz?

---------- Post dodany o 11:27 ---------- Poprzedni post był o 11:25 ----------

Smutne to, ale uwierzcie - takie dzieciaczki emocjonalne, też mamy.
    Wujkami bym się nie martwił, jak zdjęcia będą anonimowe, nie ma obawy że poproszony wujek będzie wiedział na które głosować.
    Natomiast jak ujawnisz kto na co głosował stracisz chętnych do głosowania.
    Wybór należy do Ciebie.

Cały czas podkreślamy, że o gustach sie nie dyskutuje, więc nie może być tłumaczenia dlaczego na coś głosowałeś.

Nie ma rozwoju bez dopływu świeżej krwi, jeżeli mamy się kisić we własnym gronie długo nie pociągniemy.
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Dziadek Zobacz posta
    Wujkami bym się nie martwił, jak zdjęcia będą anonimowe, nie ma obawy że poproszony wujek będzie wiedział na które głosować.
    Wybór należy do Ciebie.

Cały czas podkreślamy, że o gustach sie nie dyskutuje, więc nie może być tłumaczenia dlaczego na coś głosowałeś.

Nie ma rozwoju bez dopływu świeżej krwi, jeżeli mamy się kisić we własnym gronie długo nie pociągniemy.
    Muszę cię zmartwić: nie ma i pewnie nie będzie zdjęcia anonimowego.
    Bufetowa o tym pisała: im więcej kombinowania - tym cwańsi kombinatorzy.
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.03.12 o 12:45
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Wybór należy do Ciebie.

Nie rozumiem dlaczego tak uparcie bronisz zeby glosujacy pozostali anonimowi.To tak jak z reputacja.Niby dostajesz minusa anonimowo a pare klikow dla kumatego wystarczy zeby poznac nika .
    Piszesz,ze bez doplywu swiezej krwi kisimy sie we wlasnym gronie.A moze wlasnie ten swiezy doplyw to wlasne grono wzajemnie sie adorujace.
    Czy moze myslisz,ze jak bedzie nastepna poprawka pozniej jawna to nie bedzie juz tych samych glosujacych co teraz zaglosowali.Mozna tez pomyslec,ze jak ich nie bedzie to moze bedzie lepiej,prawdziwiej....

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Myślę, że do następnej POPRawki napiszemy w tym tempie moc postów.
    Czas na próbę zmiany formuły, a modyfikacje po eksperymencie zaproponujemy wspólnie. - Kiedy kolejna poprawka? Powinna się zacząć już niebawem.
    Kąpmy się w morzu demokracji, jeszcze niedawno zdanie nadadministratora było najistotniejsze, a user mógł sobie popsioczyć pod nosem.
    Ponadto proponuję by zamiast informacji o funkcjach TWA w czasie trwania POPRawki i i po ogłoszeniu DITL-a wpisać w linijką kontrastową czcionką terminy rozpoczęcia i zakończenia edycji - od tego przecież to TWA się zrodziło.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 27.03.12 o 13:28
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Po prostu wiem jakie chamskie potrafią być komentarze na temat cudzych gustów, również Twoje /patrz wątek Wanili/, więc chciałbym przynajmniej na tych wątkach pozostawić formę zabawy i nauki.
    Pokaz gdzie-dokladnie.Napewno temat rozwine,napisze konkretnie dlaczego i czym sie kieruje.Ja swojego gustu sie nie wstydze.

A do pozostawiania czy nie czegos,to jest prowadzacy zabawe.My tylko mozemy dyskutowac i sugerowac.A czy ktos traktuje to jako zabawe czy nauke,czy moze sciagawke od innych,bo sam nie umie to juz kazdego osobista sprawa.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Po prostu wiem jakie chamskie potrafią być komentarze na temat cudzych gustów, również Twoje /patrz wątek Wanili/ ...
    Zupełnie MZ, nietrafiony przykład. Ostatnia awantura u Wanilii nie była na temat gustów.
    Czymże jest uzasadnienie oceny w galerii czy w wątku jak nie wyrażeniem swojego gustu, dlaczego więc tu się tego obawiasz?
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Widzę jak się dyskusja rozwija... masakra..
    Ja już nie chce w ogóle tej popRAWki, glosowań, ani nic... Jakbym nie zrobił i jak później nie głosował zwsze będzie ktoś coś "węszył", bądź czuł się pokrzywdzony.
    Odechciało mi się brać w tym udział.

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    90
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Myślę, że do następnej POPRawki napiszemy w tym tempie moc postów.
    Czas na próbę zmiany formuły, a modyfikacje po eksperymencie zaproponujemy wspólnie. - Kiedy kolejna poprawka? Powinna się zacząć już niebawem.
    I z tym pytaniem zwracam się rónież do Wielkiego Guru popRAWki
    Ostatnio edytowane przez Dziadek ; 27.03.12 o 13:46
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    Widzę jak się dyskusja rozwija... masakra..
    Ja już nie chce w ogóle tej popRAWki, glosowań, ani nic... Jakbym nie zrobił i jak później nie głosował zwsze będzie ktoś coś "węszył", bądź czuł się pokrzywdzony.
    Odechciało mi się brać w tym udział.
    T.
    To dokładnie jak mi
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

darkelf
    Gość

taka mała sugestia.... być może obróbki powinna zbierać jedna osoba a następnie opublikować je wszystkie bez informacji o twórcach za to z numerami