Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=helmuth;807552...
Czymże jest uzasadnienie oceny w galerii czy w wątku jak nie wyrażeniem swojego gustu, dlaczego więc tu się tego obawiasz?[/QUOTE],
Ależ możliwość dodania komentarza przy ocenie była od zawsze, nie używałem , by nie wpływać na wybory wahających się. Wy wszyscy również nie korzystaliście dotąd z tej formy wyrażenia sądu...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Jeżeli tak to jego problem, i jego zmartwienie. To zabawa i nauka a nie 4 departamen XXXXX
---------- Post dodany o 14:00 ---------- Poprzedni post był o 13:58 ----------
Wolałbym nie kombinować z "klauzulami tajności" wydaje mi się że jesteśmy na tyle dorośli, że takich cudów nad Wisłą nam nie trzeba.
---------- Post dodany o 14:04 ---------- Poprzedni post był o 14:00 ----------
To przywilej każdej dyskusji: różnica zdań - wzrost emocji.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.03.12 o 14:12
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie mogę uwierzyć, że w zwykłym konkursie, bez nagród, medali itp. trzeba bawić się w jakieś zabezpieczenia przed nieuczciwymi zagraniami. Obawy o podglądanie, wyśmiewanie... Myślałam, że wystarczy po prostu spróbować jak najlepiej wywołać czyjegoś nieudanego rawa...
Thomasso, tu nie ma co "szczelać focha" ino trzeba wziąć i pokazać jak się bawią dorośli ludzie. Jak śpiewał mistrz - "Róbmy swoje"
P.S. Sorki że tak się tu wcinam nie biorąc udziału w edycjach ale kibicuję zabawie, bo fajna jest. Jak mnie dalej będziecie wkurzać, sama coś wrzucę.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ale nie będziesz się wyśmiewał?![]()