cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To skandal, że tak dawno nic nie wrzucałam No ale jak coś wrzucać, jeśli zdjęć się nie robi?
Dziś rano, zobaczywszy że sypie śnieg, wychodząc na zakupy zabrałam również aparat. I spotkałam w fajnym miejscu (moim ulubionym) fajnego chłopaka - czyż to nie cud?A potem jeszcze Wasyla, którego nie omieszkałam uwiecznić, gdyż w zimowej szacie wcześniej nie dane mi było.
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 14.01.12 o 19:12
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oooo! Cóś drgnęło w rajstopach!No czas najwyższy, a i Wasyl fajnie ustrzelony.
No i leszczyk-zawadiaka miodek.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.01.12 o 19:17 Powód: literówka
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zimowy Wasyl mi się podoba. Bardzo podoba
Ale śniegu cieniutko![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wasyl sie udal![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A mi się kolorystyka na drugim bardzo podoba. Niebieskie akcenty w tle i na postaci.
Miło mi widzieć stałych bywalcówDziś znów miałam okazję skorzystać z dobrodziejstw aury i wolnego czasu
Żeby nie było, że zima jest taka och i ach (dla mnie jest), wrzucam coś dla nielubiących - "Zimowe auuu!". Dołączam również cz-b wersję z Wasylem, bo chyba bardziej mi pasi.
Kłaniam się w pas i miłego tygodnia życzę.
Obie fotki Wasyla sa swietne. Psiaka zima zaskoczyla, wejscie do budy mu przysypalo![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO