czesc,
bardzo fajny, inspirujący pomysł.
Podoba mi się, daje wiele możliwości
pozdrawiam,
czesc,
bardzo fajny, inspirujący pomysł.
Podoba mi się, daje wiele możliwości
pozdrawiam,
Agnieszko- sesja piżamowa fantastyczny pomysł! Skądeś Ty te śpioszki wynalazła ?Zaraz wyobraźnia podpowiedziała mi kadry z filmu gang Olsena, albo jakąś zabawną scenę w cyrku. Tylko modelowi wąsy sumiaste dopiąć i domalować i kolejne kadry wyreżyserować. Jesteś bardzo kreatywna. Tyle, że jakem Wanilia wolałabym te kadry w kolorze oglądać- w obróbce a'la stare kino
Pozdrawiam serdecznie
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
zdjęcia z literkami są świetne. pomysł i realizacja na wysokim poziomie - twoim poziomie
co to były za warsztaty? kto je organizował?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Pomysł ze scrabble bardzo interesujący. Ciekawe jak ludzie reagowali, gdy się im obok taki napis pojawił, np. na prystanku![]()
The question is, who cares?
Ludzie przeważnie się uśmiechają, przystają, niektórzy pytają o co chodzi
A dziś wrzucam pierwsze oznaki jesieni. Nisko odlatujące parasole i zakup ziemniaków na zimę(te z parasolami dwa, bo nie mogłam się zdecydować)
Oba świetne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
A tak w ogóle to umówiłam się z kumplem na zdjęcia. Zapewniłam go, że skoro 3 dni pod rząd była rano mgła, to w sobotę rano też będzie, bo przecież pogoda się nie zmieniała, wszystko tak samo. I umówiliśmy się na 6.00 na mgliste zdjęcia. A mgły niet. Uratowała nas (jak zwykle) mongolia. Zdjęcia wrzucałam do innych wątków ale pozwalam sobie na małe powielenie.
1,2,4 swietne z ostatniej wrzutki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z parasoli drugie lepsze. Ta pani, jej reakcja - bezcenne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||