Bardzo ciekawa fotorelacja. Twoje zdjęcia oddają klimat zajęć i niekoniecznie musisz szukać tego "jednego" bohatera, pokazujesz w jaki sposób udział w tych zajęciach wpływa na całą grupę i jak dla mnie tak jest dobrze i ciekawie.
Bardzo ciekawa fotorelacja. Twoje zdjęcia oddają klimat zajęć i niekoniecznie musisz szukać tego "jednego" bohatera, pokazujesz w jaki sposób udział w tych zajęciach wpływa na całą grupę i jak dla mnie tak jest dobrze i ciekawie.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Obiecać na 100% nie mogę, ale.... chyba idzie ta śnieżyca w Twoją stronę. Jutro możesz zastać biało za oknem, tuż pod domem
Teraz wracałam do domu - dwupasmówka zasypana na biało, świata nie widać, bo tak kurzy, w samym mieście.... tiry stoją pod każdym wzniesieniem... drogowcy śpią
No ale ...jak już nie trzeba kierować to ...robi się bajkowo
Horrorycznie tak te pierwsze śniegi pokazujesz, TOKINo.
Bo tak to odbieram... tak było miło, drogi czarne, nie trzeba było odśnieżać, lekkie buty (wczoraj w czółenkach pomykałam!) i lekka kurtka, rękawiczki na dnie szuflady.. a tu nagle... horror - do tego u mnie...wszędzie pod górkę... a ludność z oponami zimowymi jakoś się nie spieszy..![]()
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 21.12.11 o 22:46
141 mnie sie bardzo podoba.Jednak chyba bym liznal swiatlem wbudowanej oswietlajac snieg i strukture jego i te przykryte pierwszym sniegiem galazki.
To tak by chyba wygladaloZałącznik 58132a w kolrze bajkowy klimat byl by bardzo uwidoczniony.Ach temu kadrowi to i typowa potoczna zlota jesien nie przeszkodzi.Kurde to tylko dwa drzewa.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie