Lubię tu zaglądać - fajnie wyszło z kałużami i zaglądanie ukradkiem.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
144 same okno bez gory i doluKaluze swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mnie kałuże też się nadały![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pierwsze bardzo fajne, tylko ten dziwny zafarb troche przeszkadza. Moze by tak w B&W sprobowac Tokin?
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dzięki za opinie.
Zbiorczo odpowiem - zafarb... początkowo chciałąm go usunąć, idąc na łatwiznę zrobić cz-b, ale w cz-b zdjęcie wydało mi się ponure, a w rzeczywistości widok ponury nie był, porzuciłam myśl o czerni i bieli w tym kadrze.
Co do fryzjera - mam taki kadr w samym oknem z malutką czarną otoczką - miałam natychmiastowe skojarzenie z klepsydrą.... zupełnie nie o to mi chodziło![]()
Nie dawało mi to spokoju i przycięłam to zdjęcie tak, jak intuicja podpowiada (poprawiając jednocześnie proporcje do 4/3 :P). Co myślisz?
Myślę dokładnie to co napisałam w galerii - tak mi się bardziej podoba (sama robiłam takie próby), ale...jednocześnie coś po cichu mi szepcze, że te drugie nogi w dalszym planie robią temu zdjęciu jako całości dobrze...
marudna jestem i niezdecydowana i tyle
Obie musimy być zdrowo szurnięte, skoro dywagujemy nad kilkoma milimetrami kadru
![]()
Aaaa... mówiłaś o TAMTYCH nogach. Achaaa! No skoro widzisz ich sens, to spoko. Ja je potraktowałam jako przypadkowy wtręt. Sorki
Wprawdzie wolę moją wersję ale masz prawo pierwokupu bo to Twoje foto![]()
Ja też wolę tę ciętą - ale te wszystkie zdjęcia, których ostatnio oglądam sporo "nakazują" jakiś dalszy plan....
Wiesz jak jest - serce by cięło, a rozum... swoje
PS Lubię wtręty![]()