"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
apz'cie apz'ecie! ech te Twoje Landszafty ... aż się chce z tobą powłóczyć "... Po tych tych łąkach zielonych, po tych polach malowanych zbożem rozmaitem ... "![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Piszesz o tym ośrodku w którym zlikwidowano jedną z największych w Polsce wytwórni marihuany? Jakieś 2-3 lat temu?
Ja planuję dziś jeszcze wypad na dno Świnnej Poręby w budowie, gdzieś na pogranicze dawnej Świnnej Poręby i rozebranego już dawnego Mucharza.
Mam i krajobraz. Dzisiejszy poranny. Zapraszam:
Ostatnio edytowane przez apz ; 12.06.11 o 12:58
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piekne krajobrazy, trojka najbardziej mnie urzekla.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
[QUOTE=apz;727904]
Ja planuję dziś jeszcze wypad na dno Świnnej Poręby/QUOTE]
To musi być piękne miejsce![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
No to pierwsze, na szybko widoczki:
223.zapora - jak zwykle zabrakło mi 7-14,
224. jakieś wyposażenie jazu,
225. kościółek w Mucharzu i Nowy MUcharz,
226. Jeden z wiaduktów na drodze Wadowice-Sucha.
227. dno prawie całego zbiornika po ostatniej powodzi. CDN...
Zapraszam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnia fota - temat spękanej ziemi - widziałbym w b&w z mocnym kontrastem i pod wiekszym kątem. Pole do poabstrakcjonizowania też jest.
223. zapora - jak zwykle zabrakło mi7-14,
227. dno prawie całego zbiornika po ostatniej powodzi.
Bardzo mi się podobają!
Mi 7-14 nie brakuje, tylko kasy na niego.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|