Czy wy naprawdę nie lubicie sobie pospać.Ujęcia fajne ,nawet bardzo.
Czy wy naprawdę nie lubicie sobie pospać.Ujęcia fajne ,nawet bardzo.
(347) swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
346 i 347 rewelacje ze szczególnym wskazaniem na 347. Przepiękne tam masz widoczki tylko się nie leń i wstawaj rano. pozdrawiam hb
347 jest najbardziej apz'towe.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzisiaj przejechałem pol Niemiec a na pewno cala Turyngię i widziałem podobne widoki.
Niestety tylko z autostrady, nie było gdzie stanąć![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth zbyt niemiecki juz jestes , twoja polska czesc nie dosyc ze by stanela na pasie awaryjnym , to jeszcze by zawrocila i sie cofnela , zrobilbys piekne zdjecia i ochom i achom nie bylo by konca
PS
zeby nie bylo watpliwosci , to byl zart
---------- Post dodany o 18:52 ---------- Poprzedni post był o 18:40 ----------
ja bym Apz'owi dodawal po jednej nocie wyzej za to wczesne wstawanie , a dwie wyzej w dni wolne od pracy![]()
widoczki naprawde miodne , u nas w wielkopolsce same pyry na plaskim rosna , zadnych gorek nie mamy ani takiej mozajki na polach
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie