Tłumy waliły oknami i drzwiami, prawie jak na sumę do kościoła.
Do północy trzeba było poczekać po kilkanaście minut przed wejściem w kolejce do kolejnego obiektu.
Naprawdę fajna imprezka.
AP.
Gastronomia na Szerokiej i jeszcze jedno.
Tłumy waliły oknami i drzwiami, prawie jak na sumę do kościoła.
Do północy trzeba było poczekać po kilkanaście minut przed wejściem w kolejce do kolejnego obiektu.
Naprawdę fajna imprezka.
AP.
Gastronomia na Szerokiej i jeszcze jedno.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.06.11 o 00:14
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na Kazimierzu jest synagog 7 szt. W jednej jest Muzeum , trzy są bodaj używane do celów religijnych, reszta jest dostępna dla gawiedzi tylko przy takich okazjach. Są budynki zadbane , są i tak sobie utrzymane. Ja byłem w trzech i na pewno wybiorę się w pojedynkę lub w kilkoro,jak tylko strobing przestanie być mi obcym. Na razie próbuję się nieśmiało z tą materią.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.06.11 o 00:59
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A pytalem sie w czy ktos z forum sie nie wybiera (w sekcji spotkan) i nie bylo chetnych
Tez szalalem z aparatem po Kazimierzu. Atmosfera byla przedziwna... Jak sie ogarne wrzuce i ja jakies foty.
Pozdrawiam
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Nawalił mi komputer i docisnęła mnie praca.
Parę małopolskich obrazków z pochmurnego i wietrznego popołudnia, w tym znana górka pszeniczno-ziemniaczana.
Zapraszam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.06.11 o 08:30
Widoczki przyjemne a dwojeczka ma swoj szczegolny urok.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A mi sie nr 3 podoba
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
A mi 1
Remis, wszystkie po równo
To ja wyprowadzę pierwsze (113) na prowadzenie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za wizyty.
Wracam do materiału przywiezionego z Kazimierza. Duże miasta mają więcej fototematów. Szeroka w okolicy północy.
Zapraszam.