Ciekawy ten Twój watek Sabor. Najważniejsze że się bawisz fotkami i fotografia na tym zyskuje.
Pozdrowerki.
Ciekawy ten Twój watek Sabor. Najważniejsze że się bawisz fotkami i fotografia na tym zyskuje.
Pozdrowerki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
z tego co pamiętam z Zamościa, RC brawurowym wykonaniem wzruszającej ballady o nieletniej nierządnicy, hurtowo topił lód serc niewieścich. Oczywiście sam sobie przy tym akompaniował z wirtuozerią Paco de Lucii i energią wybuchniętego reaktora Fukuszimy.
mógłbym mu nawet użyczyć swojej zabytkowej gitary by jeszcze raz to przeżyć![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Fajnie - jest oczo- i dachówkopląsność.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Użyczysz i nie będziesz wieprzem nie? Muszę to zobaczyć na własne oczy
Bardzo mnie kurczyło widząc oryginał (przez ten mój zryty beret nie trawię krzywyzn wszelakich tudzież asymetriię rózniastych) by "wyprostować" ten cudny kadr. Niestety z powodu bark czasu chęci te legły w grózach. Henio mnie wyprzedził. Perspektywą się rach-ciach pobawił i jest cud, miód i orzeszki
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7