W tym tygodniu mają być jakieś premiery?
Bo na optyczne.pl żadnych plotek o Panasie i Olku. Czyżby już embargo na nich weszło?![]()
W tym tygodniu mają być jakieś premiery?
Bo na optyczne.pl żadnych plotek o Panasie i Olku. Czyżby już embargo na nich weszło?![]()
Plotki głosiły, że coś miało być na początku czerwca.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie to nie tak, ja np. narzekam, że Oly nie zdecydował się na strzał z grubej rury (12/2 i 50/2 rzeźnia) 18 miesięcy temu.
Gdyby Panas zamontował mi w GF1 EVF z GH2 (przed chwilką znowu sobie go przestrzelałem) to następną kasę za aparat dostali by ode mnie w momencie wyjścia global shutter i nie wykluczone, że tak będzie, poza EVF w zasadzie mi nic nie brakuje w GF1.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
plotki? a proszę bardzo FT5 (prawie pewne) - E-P3 w czerwcu tego roku!
ładny rysuneczek, ale wygląda na radosną twórczość w photo shopie![]()
Ale po co zmniejszac, przeciez to tylko zmniejszy pule klientow, E-P3 powinien byc semi pro, wiec rozwijac sie technologicznie, a nie tak jak GF1>GF2 i prawdopodobnie GF3
Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7
A uważasz, ze gf2 i zwłaszcza g3 to nie rozwój? Wg mnie jednak jest. Prawdopodobnie tego oczekuje rynek skoro m4/3 robią sie coraz mniejsze. Nie sądzę, żeby je pomniejszali żeby ograniczać pule klientów.
Inną kwestią jest to, że panas ma większą pulę puszek w ofercie. Małe i większe. Jeżeli oly zostanie z 2 małymi i podobnymi pod względem wyglądu/rozmiaru e-plx i e-p3 to zgadzam się z Tobą. Chociaż nie ma to nic wspólnego z brakiem rozwoju tech. i jak ktoś chce większe, to zawsze ma gh w systemie. W drugą stronę w systemie jest wlaśnie gh, a nie ma pro mini puszki. Zatem może i dobry pomysł? Jak by nie patrzeć to źle i dobrze.
Ostatnio edytowane przez psl ; 31.05.11 o 09:36
GALERIA: I https://www.flickr.com/photos/169641089@N03/
Mój wątek na olympusclub.pl: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=77998