|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Niezła pajęczynkaMoże nie zacofanej a oryginalnej(jak w pewnym kabarecie
)
Fajne, fajne. Lepsze niż "testowane na zwierzętach"![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bo u Henia jest jak u wytrawnego krytyka: podchodzi, podchodzi, okrąża zdobycz, zbiera informacje i sruuu! I pozamiatane.
Fakt. Można było się oprzeć o podstawę IR czyli białe liście i białą trawę, plus błękitne niebo. Tyle że, nie było by takiego hardcorowego obrazka.
IR ma to do siebie, ze daje baardzo dużą dowolność w manewrowaniu kolorem.
Ano! Teraz jest w porządku, drzewiej bywało że ok 2-3 nad ranem do JW w zielonce lawety targały ciężki sprzęt, czasem dość wysoki a ponieważ takie cudeńko samo ważyło ponad 30 ton, więc jak zahaczyło kable - nawet nie poczuło a tu ani Ani ani światła ani telefonu.
Ale Ty już taka bestyja Jesteś, że uczysz się szybko, za szybko!
Ale fajnie, że tyle Was zajrzało!
Dziękować, dziękować i miło gościć
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.05.11 o 08:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Polacy nie gęsi i swoje Toi Toie mają![]()