|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świątynia się mnie podobuję
Pozdrawiam.
Też ja![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
pierwsze i trzecie rewelacyjnez naciskiem na pierwsze
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Cześć Saboorze!
Śliczne fotografie pokazujesz tutaj. Podoba mi się zwłaszcza 1. i 3.
W jedynce fajne , ciasne kadrowanie i sfałdowane odbicie świątyni, świetnie uchwycone. Jakich czasów używasz na takim słońcu?
W trójce symetria,niestety zepsuta przez te włażące w kadr czarne gałęzie po prawej. Gdyby nie to - wybrałbym za najlepsze trójeczkę.
Posąg z 2. jeszcze chyba zimny.
Zaprawdę nie próżnujesz przy tej pięknej pogodzie.
AP.
PS. Wesołych i Spokojnych Świąt Życzę.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Najbardziej w oko mi wpadla jedyneczka- lubie takie kombinacje.
Jak juz wspominalem widze spora roznice pomiedzy tymi zdjeciami z przerobionego aparatu, a tymi z ze zwyklym filtrem.
Tutaj znacznie skrociles czasy, co pownno dac lepsze efekty.
Jednak nie bardzo mi podchodza kolorki- te z golego RAW'a bardziej mi pasuja. ALe co fotograf, to wizjaTobie ta pasuje bardziej.
Moze bym lekko podciagnal niebo i pobawil sie w rozne wersje kolorystyczne- w koncu kazdy kadr mozna wolac inaczej- nie trzeba sie koniecznie trzymac regul, ze zielone ma byc biale, a woda czarna
W porownaniu z poprzednim Pomnikiem ta seria niestety przegrywa, ale to pierwsze dni- rozumiem, ze sie dopiero rozkrecasz
Swiatecznie pozdrawaim![]()
Jak dla mnie pierwsze oraz trzecie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Siema Lolka!
Się cieszę, że Ci się podoba
Dobrze że Ty to Ty nie ja, mogło by być ciekawie ... .
Iga! Ktoś tu zrzyna mój stylwypowiedzi, czy to nie jest naruszenie czegoś tam?
Oj dziewczyny! Jaja wielkanocne sobie zemnie Robicie
Cześć apz!
A dzięki! Po konwersji Olka czasy jak przy zwykłych fotach 1/250 1/500 przy f6.3->f8.0. Co do trójki: postaram się wyciąć gałęzie, co jak Wiesz w parku miejskim nie jest łatwe, ale ... da się! Posąg ocieplimy i będzie gut.
Dzięki za uwagi.
Ano rozkręcam i poskładać nie mogę!Mówisz że budynek zginął? Racja to wziął skurczybyk i wyblakł się naprawi, co do kolorów to faktycznie można kombinować do bólu.
Czołem waruga!
Miło Cię gościć, zaglądaj Waść częściej!
Panowie! częściej i więcej Piszcie, Pań też to się tyczy: jak mawia jeden z Naszych - komcić, komcić!
Pozdrawiam Wszystkich
Ja
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.04.11 o 14:52
Czesc Saboorek! Musze przyznac, ze walczysz z kierunkiem ktory wymaga wiele wyobrazni.
Ja bym jeszcze raz wziela na warsztat 3 z ostatniej wrzutki, bo motyw tej foty mnie sie bardzo podoba, natomiast pobawilabym sie jeszcze z tonacja.
Ale wiesz.... to tylko takie babaskie gadanie,ktorego sam sie zreszta domagales.
Pozdrawiam deszczowo![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic