Zdecydowanie tak, mam nadzieję, że żadnego monitoringu i strażników nie było?
Kosztowny by to mógłby być ten wyrąb...
Pozdrawiam weny i czasu życząc.
AP.
Zdecydowanie tak, mam nadzieję, że żadnego monitoringu i strażników nie było?
Kosztowny by to mógłby być ten wyrąb...
Pozdrawiam weny i czasu życząc.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Teraz wyglada jak Soul Tree z Avatara
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 23.04.11 o 21:49
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Odnośnie ostatniego zdjęcia w galerii mam wrażenie rozdwojenia kompozycji (góra --dół). Lepiej odciąć nieco dołu (pozostawiając trochę tego odbicia w kolorze niebieskim) aby oddalić linie podziału od centrum. Format wyjdzie nietypowy, ale to nie jest wada moim zdaniem ---pozdrówka
--------------------------------------------------
ps: Konkretnie cięcie od dołu aby zniknął podpis![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 24.04.11 o 11:45
Mój kadr zdjęcia z galerii![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 24.04.11 o 11:55
Ale pojechaliście z tymi obróbkami, zawsze mi się podobały zabawy z IR, chętnie zobaczę kolejne eksperymenty. Pozdrawiam