|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
MSZ pierwsze wersje są zdecydowanie lepsze w odbiorze, wersje Marylki i Twoje ostatnie mają zbyt intensywne kolorki...
No ale to tylko moje subiektywne zdanie...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Rozumiem K_Puchatek. Fajnie że Zaglądasz, tak po prawdzie to każde zdanie jest subiektywne, a wątek po to żeby sobie popatrzeć i pogadać. Te w podciągniętych kolorach, męczą oczy ale mają swój urok. Ale jak mawiał Tevie Mleczarz: jak napisano w Mądrej Księdze, z drugiej strony: IR to zima w lecie, czyli białe liście itd.
A ja mam pytanie.. Jak te foty oryginalnie prosto z puszki wygladaja?
Bo rozumiem, ze to siakas IR fotografia. Wiec... A pozniej widze rozne wariacje kolorystyczne. Toz to mozna z normalnej foty w PSie zrobic. Wiec czemu ma ta cala IR fotografia sluzyjc? Li sztuka to jakas dla sztuki samej?
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Cześć Tomek!
To jest fota z puchy:
Szalejesz![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie