Wstawiałem dzisiaj auto do garażu, a ten obywatel po prostu sobie stał i się chwalił
Kurcze, światło za ostre było
Wstawiałem dzisiaj auto do garażu, a ten obywatel po prostu sobie stał i się chwalił
Kurcze, światło za ostre było
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzisiaj rybołów ponownie pojawił się nad stawami, niestety odleciał z pustymi szponami.
I jeszcze jedno zdjęcie, które poległo z powodu zbyt silnego światła- błotniak stawowy
Ostatnio edytowane przez roztoczol ; 20.04.11 o 21:56
E-520, ZD 14-42, 70-300
Wreszcie pogoda dopisała... teraz czekam na dzięciołki. Ciekawe, że w dziupli częściej przesiaduje samiec niż samica.
E-520
Pomyśl o platformie lub przynieś drabinę będą super kadry
Wczoraj wybrałem się do Rogalina. Jak tylko dojechałem napatoczył się bocian czarny jakieś 40m, spojrzał mi głęboko w oczy wyłowił rybę i poleciał (czy powinienem w tym miejscu czatować czy raczej nie mają stałych miejsc żerowania?) spotkałem orlika krzykilwego, watahy saren i mnóstwo drobnej ptaszyny. Bardzo mało jest ptactwa wodnego.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Prawdziwa juz wiosna i zaowocowalo w ladne foty z ptaszakmi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bocian czarny jakiego znam i upolowałem w Dunajcu, żeruje w tym samym miejscu od kilku lat. Podają, że za pożywieniem może latać na odległość około 20 km od gniazda.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ciekawe czy to pokarm czy dopiero gniazdo buduje![]()
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 21.04.11 o 20:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
@kowal73: Jak ma pokarmu dosyc to rewir zaweza i zeruje w poblizu gniazda.
Jak wyniucha latwy pokarm gdzies dalej (kilka km nawet) zwlaszcza jak mlode juz swoje waza i jedza potworne ilosci to zapuszcza sie dalej.
Teraz mozesz sie smialo zasadzic
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Pięknie widziałem go na zwężeniem przy strumieniu, jak szczęście dopisze to powinienem go uwiecznić.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów