Praktycznie codziennie na wieczornym spacerze z psem mam okazję "upolować" jakiegoś jeża. Tego spotkaliśmy parę dni temu, gdy jeszcze pogoda była znośna.
(Tak naprawdę to Reks je znajduje)
Praktycznie codziennie na wieczornym spacerze z psem mam okazję "upolować" jakiegoś jeża. Tego spotkaliśmy parę dni temu, gdy jeszcze pogoda była znośna.
(Tak naprawdę to Reks je znajduje)
The question is, who cares?
Dalsze eksperymenty z Skywatcherem i Barlowem GSO 2x 2" . Pogoda upalna, więc wpływ drgań powietrza bardzo duży. Ostrzenie full manual- czekam na dandelion. Błotniak robiony ze statywu 1/800 s, żołna z podparcia na łokciu 1/400 s- nie jest to ideał, lecz nie chce mi się czaić przy norkach- tyle jest perfekcyjnych ujęć tych ptaków, że nie muszę się wysilać.
Aha- dodam ISO 400
E-520, ZD 14-42, 70-300
Roztoczol; fajny ten błotniak i jeszcze manualem!
roztoczol - zrób zdjęcie swojego sprzętu, bo mnie zazdrość zżera- może być nawet telefonem
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Roztoczol ciągle jestem pod wrażeniem możliwości twojego zestawu.
Piękne kadry.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Ja także poproszę o jakieś zdjęcie tego zestawu. Podziwiam cię za manualneumiejętności!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzisiejszego poranka odwiedziłem starorzecza Narwi niedaleko Nowogrodu. Bardzo ciekawe miejsce.
pozdr
BP
Bociany w parze ladne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
fotki bardzo zacne , serdecznie pozdrawiam