Strona 160 z 326 PierwszyPierwszy ... 60110150158159160161162170210260 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.591 do 1.600 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sławekb Zobacz posta
    Strasznie nie lubię jak ktoś przerabia moje zdjęcia, celowo nie używam słowa "poprawia". Jeśli komuś coś nie pasuje może o tym napisać.
    W przypadku początkujących, kiedy ciężko coś autorowi wytłumaczyć można się pokusić o pokazanie zmian. Eddie to już doświadczony "zawodnik" i wie co chce pokazać. No i robi to świetnie.
    A ja mam odwrotnie. Jeśli ktoś zada sobie trud, żeby przerobić moje zdjęcie to jestem mu wdzięczny, że poświęca dla mnie czas. Niezależnie od tego czy jego przeróbka bardziej mi się podoba.

Choć jestem w moim przekonaniu doświadczonym fotopstrykiem to wychodzę z założenia, że nie zjadłem wszystkich rozumów i cały czas się uczę.

Uważam, że prowadząc na tym forum swój wątek od 2006 dzięki uwagom innych poczyniłem ogromne postępy w moim warsztacie fotograficznym.

Więc jeśli ktoś ma czas i ochotę to może ciąć, przerabiać do woli moje foty.

Na ostatnim zdjęciu prawy dolny róg nieteges. To cięcie wzdłuż nogi...
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 8.04.11 o 15:31
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar mateuss
    Mieszka w
    Warszawa-Gocław
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Coś mi nie leży w tych zdjęciach.....

I jest to właśnie ostrość i .... bokeh ?

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    A ja mam odwrotnie. Jeśli ktoś zada sobie trud, żeby przerobić moje zdjęcie to jestem mu wdzięczny, że poświęca dla mnie czas. Niezależnie od tego czy jego przeróbka bardziej mi się podoba.

Choć jestem w moim przekonaniu doświadczonym fotopstrykiem to wychodzę z założenia, że nie zjadłem wszystkich rozumów i cały czas się uczę.

Uważam, że prowadząc na tym forum swój wątek od 2006 dzięki uwagom innych poczyniłem ogromne postępy w moim warsztacie fotograficznym.

Dobrze Gadasz Rafał Czarny - kolejka dla Ciebie.
    Ale i sławekb ma swoją rację, takie sprawy trzeba zaznaczać, żeby potem nie było pretensji.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar Weasly
    Mieszka w
    Sandomierz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Piękna winieta na tym szkiełku którym robisz te foty Eddie ...
    *** Widziałem rzeczy, w które, wy ludzie, nigdy byście nie uwierzyli. ***
    ++++++++++ http://www.flickr.com/photos/67569374@N05/ +++++++++++
    -------------------------------------------------------------------------------------

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Weasly Zobacz posta
    Piękna winieta na tym szkiełku którym robisz te foty Eddie ...
    A owszem, ładna jest, nie muszę dorabiać
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta

--Jakimś dziwnym trafem zgadzam się najczęściej z Rafałem (Robertem) i Mirkiem oraz Grzesiem-- Wydaje mi się ,że ta grupa dinozaurów zachowuje zdrowy rozsądek przy dyskusji i nie podlega wpływom nowej mody fotoelektronicznej, która jest moim zdaniem g.. warta...

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    I tu Cię Irku w całej rozciągłości popieram!
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    (...) nie podlega wpływom nowej mody fotoelektronicznej, która jest moim zdaniem g.. warta...
    Zdefiniuj co to za nowa moda fotoelektroniczna?
    Bo nie wiem czy chciales mnie obrazic?
    Zartuje oczywiscie... ale.. Irku zbyt ogolne stwierdzenie moim zdaniem mimo wszystko.

Tomek
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    Zdefiniuj co to za nowa moda fotoelektroniczna?
    Bo nie wiem czy chciales mnie obrazic?
    Zartuje oczywiscie... ale.. Irku zbyt ogolne stwierdzenie moim zdaniem mimo wszystko.

Tomek
    ----------
    Broń Boże nie chcę nikogo obrażać, ale jako stary fotograf mam chyba prawo do swojego zdania ... Nowa moda fotoelektroniczna to jest moim zdaniem przerost formy nad treścią...
    Cyfrówka ogłupia młodych adeptów fotografii przez szybkość uzyskania jako takiego efektu.. Czasem coś przypadkiem wyjdzie dobrze i młody fotograf uważa się za guru... Zresztą to dotyczy wielu obecnych sztuk plastycznych, gdzie badziewie jest traktowane jako dzieło sztuki...
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 8.04.11 o 19:20

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    I tu Cię znowu popieram!
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R