Strona 158 z 326 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168208258 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.571 do 1.580 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    No, a gdyby, przecież... no wiesz, nawet jak Ci się nie spodoba to co? Możesz to powiedzieć.
    Ja wiem, że mogę... Ale i tak nie powiem. Taka już jestem. Lubię pochwalić ale zrobić komuś przykrość, no to, to nie koniecznie
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Lolita Zobacz posta
    Ja wiem, że mogę... Ale i tak nie powiem. Taka już jestem. Lubię pochwalić ale zrobić komuś przykrość, no to, to nie koniecznie
    Akurat w moim przypadku możesz być spokojna. Robiąc w tej dziedzinie i pokazując swoje twory trzeba się liczyć z różnymi opiniami.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Akurat w moim przypadku możesz być spokojna. Robiąc w tej dziedzinie i pokazując swoje twory trzeba się liczyć z różnymi opiniami.
    Będę miała to na uwadzę... Ale ja się chyba nie zmienię
    Pozdrawiam.
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Strasznie nie lubię jak ktoś przerabia moje zdjęcia, celowo nie używam słowa "poprawia". Jeśli komuś coś nie pasuje może o tym napisać.
    W przypadku początkujących, kiedy ciężko coś autorowi wytłumaczyć można się pokusić o pokazanie zmian. Eddie to już doświadczony "zawodnik" i wie co chce pokazać. No i robi to świetnie.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez TOKIN Zobacz posta
    Akurat kamień na Twojej fotce jest równomiernie ...ciepły

W wersji Mirkowej się jakoś "rozdwoił" kolorystycznie
    Bo w mirkowej ktos siedzial i ocieplil

A, no widzisz... bo ja spojrzałem na swoją, nie Mirkową
    I bardzo dobrze,Trza na swoje zawsze uwage zwracac

Cytat Zamieszczone przez sławekb Zobacz posta
    Strasznie nie lubię jak ktoś przerabia moje zdjęcia, celowo nie używam słowa "poprawia". Jeśli komuś coś nie pasuje może o tym napisać.
    W przypadku początkujących, kiedy ciężko coś autorowi wytłumaczyć można się pokusić o pokazanie zmian. Eddie to już doświadczony "zawodnik" i wie co chce pokazać. No i robi to świetnie.
    Czasem ciezko cos wytlumaczyc,obraz zastapi tysiace slow.Wszyscy jestesmy poczatkujacy.Stare wygi i zawodowcy nie maja czasu na fora i dyskusje w nich-Tak ja mysle.

No to inna wersja,skoro miekko to tez ladnie.Najwyzej mnie dobijecie-mi to rybka teraz W orginale troche mi ambera za duzo bylo

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Jak by nie było, wydaje mi się, że zawsze autor swoją pierwszą wersję uważa za doskonałą, a tu okazuje się, że jest np. Mirek i okazuje się, że może być inaczej. No tak to w dobie cyfryzacji jest, i nie daj Boże, będzie jeszcze gorzej, jak za jakieś tam dwa albo trzy lata będziemy na foty patrzyli w okularach 3D. Ja już chyba tego nie doczekam, bo nie nadążam!!!
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Mam nadzieję, że nie. Ja nie mogę w 3D

Eddie - Twoja wersja uważam, że jest miękka, ale nie "mydlana". Podoba mi się, a jeśli się czepiać pierdół, to można by się pozbyć patyka wystającego zza pleców.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar TOKIN
    Mieszka w
    Cieszyn
    Siła reputacji
    55
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Bo w mirkowej ktos siedzial i ocieplil

No właśnie.... nie do końca - w oryginale (zdjęcie Eddiego) jest ciepło po obu stronach, w Twojej przeróbce (wersji pierwszej) widzę z jednej strony ciepło, a z drugiej...wręcz przeciwnie dlatego pisałam o dwoistości koloru.

Ale... zostawmy to już.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Jest tu jakiś twardziel?

W zasadzie to dwóch twardzieli poszukuję, którzy mi w moim własnym wątku polecieli po repie.
    Jeden cwaniak za moje zdjęcia publikowane w moim własnym wątku a drugi z dopiskiem "Lekcja pokory "krzykaczu"".

Ten ostatni interesuje mnie w szczególności ze względu na błazenadę jaką odstawił tym wpisem. Wbrew swoim zamierzeniom rozbawił mnie

No, to co, twardziele, macie odwagę się przyznać?

Cytat Zamieszczone przez TOKIN Zobacz posta
    No właśnie.... nie do końca - w oryginale (zdjęcie Eddiego) jest ciepło po obu stronach, w Twojej przeróbce (wersji pierwszej) widzę z jednej strony ciepło, a z drugiej...wręcz przeciwnie dlatego pisałam o dwoistości koloru.

Ale... zostawmy to już.
    Bo siedział i z jednej strony ocieplił a z drugiej ocieplić zapomniał
    Natomiast zgadzam się całkowicie z głosem przemawiającym za wyrzuceniem listka i patyka

Jak będę miał chwilę czasu to wrzucę jeszcze coś z tego setu. I tym razem będzie to zabawa na pliku jpg z puchy, bo pod ręką rawoływarki stosownej nie mam. Zdjęcia pokażę ze szczególną dedykacją dla tego ostatniego leszczyka, który mnie "krzykaczem" nazwał
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 8.04.11 o 08:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    W zasadzie to dwóch twardzieli poszukuję,...
    Jeden cwaniak za moje zdjęcia publikowane w moim własnym wątku a drugi z dopiskiem "Lekcja pokory "krzykaczu"...
    A warto Ci się trudzić z tym szukaniem? To są dodatkowe atrakcje systemu reputacji.

Modelkę masz Zacną, kamienie też urokliwe (Te skandynawskie granity z Północnej Polski mają piękne barwy.). Zdjęcie miłe w odbiorze.

Pozdrawiam AP.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 8.04.11 o 08:27
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro