oba mi się podobają. pierwsze wydaje mi się bardziej spontaniczne dlatego dla mnie lepsze.
oba mi się podobają. pierwsze wydaje mi się bardziej spontaniczne dlatego dla mnie lepsze.
Kolory i kompozycja to zdecydowanie najmocniejsze atuty tego ujecia. W pierwszym nie odpowiada mi to, ze ciales troszeczke czubek glowy. Jak juz ktos zauwazyl bardzo dobra GO.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Rap1d, czubek glowy ciety w postedycji, na potrzeby probnej prezentacji. W oryginale jest troche luzu na do i na gorze, z Asi glowy jednak wychodzila barierka i wygladalo to cokolwiek dziwnie. Dostrzeglem, niestety, juz po fakcie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Fajna kolorystyka.
...był Olek jest A6000
Czerwony sciagniety do 50%, zolty o 25%Zamieszczone przez kisi
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Na Powązkach jestem tak ok 3 do 5 razy w roku. I zawsze znajdzie sie tam cos, co mozna sfotografowac. Wystarczy tylko skupic sie na jednym temacie.
Zaczynam nowa serie, mam nadzieje, ze sie spodoba. A przy okazji, moze ktos z Was bedzie mial pomysl na tytul dla tej serii?
I
II
III
IV
BernArt - Moje zdjęcia
Lubie takie klimaty. Stare, czesto zardzewiale czesci plotow, furtek, murow. Kiedys unikatowe, teraz zniszczone przez czas i nie pielegnowane przez czlowieka. Probuje sie doszukiwac tutaj troche dekadenckiego podejscia - po co walczyc, skoro i tak wszyscy skonczymy w jednakowy sposob? Ale nie chce siac tutaj pesymistycznych wizji, totez na tym poprzestane. Podobaja mi sie wszelkiej masci deformacjei pajeczyny swiadczace o uplywie czasu. Proponowany tytul dla serii: Zapomniane. Alternatywa: Tik-Tak.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
nowa seria całkiem ciekawie sie zapowiada, aczkolwiek poprzednią oglądało się baaaaaaaaardzo przyjemnie![]()
Tik-Tak
Alternatywa
Zarejestrowane. Dzieki, Rap1d.
Rafrog, urozmaicenia troche trzeba
Album swoj tutaj z tymi zdjeciami nazwalem "Znak czasu - kontrasty". Nie jest to do konca to, co bym chcial, ale na razie jest to najblizsze moim skojarzeniom zwiazanym z tymi elementami i wykonanym im zdjeciami. W serii beda tez fotografie kolorowe, tak mysle, bo niektore wlasnie dzieki barwie zyskuja. Bedzie tez cos jeszcze, ale to juz sami zobaczycie![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Patrząc na IV zdjęcie powinienem zaproponować tytuł "Pajęczyna czasu".Zamieszczone przez Eddie
Zaje...fajne zdjęcia.
Szakunec![]()