Strona 148 z 326 PierwszyPierwszy ... 4898138146147148149150158198248 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.471 do 1.480 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Pierwsze zdjęcie mi się podoba, tylko może bez winietki?
    Strażnik z Altu bardzo przypadł mi do gustu, ciekawe zdjęcie.
    3 fotka jakoś na nie może przez obróbkę? Twarz taka za "miękka" jak dla mnie.

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Jak dla mnie to pierwsza fotka podoba sie...
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar jolly
    Mieszka w
    L-wo / W-wa
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Niezły rozrzut tematyczny nam zaserwowałeś
    Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 2 - zarówno kompozycja, jak i obróbka. Jest delikatnie, uwodzicielsko. Trafia do mnie.
    Zdjęcie nr 1 jest według mnie takie normalne. Nie jest złe, ale też nie zwraca szczególnie uwagi. Poprawnie, normalnie, co nie znaczy przecież, że źle.
    I zdjęcie nr 3 - Strażnik. Spojrzałam i nic. Weszłam do alt i przyznam, że w połączeniu z tytułem zaczęło ono nabierać innego wymiaru.
    Pozdrawiam, Jola

| OlyJedi Awatar ehosonda
    Mieszka w
    WRO
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    szczerze?
    na 1 podobaja mi sie ksztalty i kolory. nie podoba sie brak ostrosci na twarzy i chyba wolalbym, gdyby nie bylo tego jasnego paska w PG. tak, zaslonilem go i lepiej wyglada w moim odczuciu. nie wiem, sie nie znam, ale obuwie modelki jakos mi nie pasuje do reszty (wiem, wiem mialo byc o zdjeciu)
    na 2 podoba sie kompozycja. nie podoba obrobka, zbyt nachalna. mam wrazenie, ze pozbawia subtelnosci... i stopa z rozwartymi palcami tez mi jakos nie lezy (taki tam szczegol )
    3ka...hmmm.. dos pospolity kadr, sam nie wiem, kolory ciekawe...

btw jamnik jest boski
    pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Pasek, palce u stopy, o - to są jakieś konkrety. Obróbka, rzecz gustu, ale też dobrze, że ktoś o tym pisze. Dzięki, fajnie, że jednak komuś chciało się napisać coś o tych zdjęciach

No dobrze, ale jeszcze dobrze by było poczytać co się nie podoba w Strażniku - ktoś chętny?
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 21.01.10 o 12:32
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Następne

Tak będę sobie podrzucał pojedynczo, może podwójnie. Kolejne zdjęcie z cmentarza żydowskiego w Warszawie, przy ulicy Okopowej.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	94
Rozmiar:	298,4 KB
ID:	28352  

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Osobiście podoba mi się bardziej niż to z tym "strażnikiem". Jakoś śmieszy mnie ten "kurczak" na pierwszym planie i nie pasuje mi do tematyki.
    Za to w obydwu bardzo fajna obróbka podkreślająca klimat.
    Ostatnie podoba mi się.
    Pozdrawiam
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Osobiście podoba mi się bardziej niż to z tym "strażnikiem". Jakoś śmieszy mnie ten "kurczak" na pierwszym planie i nie pasuje mi do tematyki.
    Za to w obydwu bardzo fajna obróbka podkreślająca klimat.
    Ostatnie podoba mi się.
    Pozdrawiam
    Kolega napisał mi, że patrząc na Strażnika widzi w tym obrazie okładkę do książki o orzełku, który na cmentarzu bawił się w chowanego

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Tej ciekawej lektury nie znam

W ostatnim kadrze podoba mi się, że nie jest poukładany, "symetryczny", tak jakby ktoś patrzał spoza krzaczorów. Trudno zrobić takie , dobre ujęcie.
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Tej ciekawej lektury nie znam

W ostatnim kadrze podoba mi się, że nie jest poukładany, "symetryczny", tak jakby ktoś patrzał spoza krzaczorów. Trudno zrobić takie , dobre ujęcie.
    Ja też nie, ale może ktoś taką napisze

Bardzo dziękuję Ci za komentarz i zrozumienie moich intencji, tym bardziej się cieszę, że zdjęcie Ci się podoba

BernArt - Moje zdjęcia