Pierwsze zdjęcie mi się podoba, tylko może bez winietki?
Strażnik z Altu bardzo przypadł mi do gustu, ciekawe zdjęcie.
3 fotka jakoś na nie może przez obróbkę? Twarz taka za "miękka" jak dla mnie.
Pierwsze zdjęcie mi się podoba, tylko może bez winietki?
Strażnik z Altu bardzo przypadł mi do gustu, ciekawe zdjęcie.
3 fotka jakoś na nie może przez obróbkę? Twarz taka za "miękka" jak dla mnie.
Jak dla mnie to pierwsza fotka podoba sie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Niezły rozrzut tematyczny nam zaserwowałeś![]()
Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 2 - zarówno kompozycja, jak i obróbka. Jest delikatnie, uwodzicielsko. Trafia do mnie.
Zdjęcie nr 1 jest według mnie takie normalne. Nie jest złe, ale też nie zwraca szczególnie uwagi. Poprawnie, normalnie, co nie znaczy przecież, że źle.
I zdjęcie nr 3 - Strażnik. Spojrzałam i nic. Weszłam do alt i przyznam, że w połączeniu z tytułem zaczęło ono nabierać innego wymiaru.
Pozdrawiam, Jola
na 1 podobaja mi sie ksztalty i kolory. nie podoba sie brak ostrosci na twarzy i chyba wolalbym, gdyby nie bylo tego jasnego paska w PG. tak, zaslonilem go i lepiej wyglada w moim odczuciu. nie wiem, sie nie znam, ale obuwie modelki jakos mi nie pasuje do reszty (wiem, wiem mialo byc o zdjeciu)
na 2 podoba sie kompozycja. nie podoba obrobka, zbyt nachalna. mam wrazenie, ze pozbawia subtelnosci... i stopa z rozwartymi palcami tez mi jakos nie lezy (taki tam szczegol)
3ka...hmmm.. dos pospolity kadr, sam nie wiem, kolory ciekawe...
btw jamnik jest boski
pzdr
Pasek, palce u stopy, o - to są jakieś konkrety. Obróbka, rzecz gustu, ale też dobrze, że ktoś o tym pisze. Dzięki, fajnie, że jednak komuś chciało się napisać coś o tych zdjęciach
No dobrze, ale jeszcze dobrze by było poczytać co się nie podoba w Strażniku - ktoś chętny?![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 21.01.10 o 12:32
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Tak będę sobie podrzucał pojedynczo, może podwójnie. Kolejne zdjęcie z cmentarza żydowskiego w Warszawie, przy ulicy Okopowej.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Osobiście podoba mi się bardziej niż to z tym "strażnikiem". Jakoś śmieszy mnie ten "kurczak" na pierwszym planie i nie pasuje mi do tematyki.
Za to w obydwu bardzo fajna obróbka podkreślająca klimat.
Ostatnie podoba mi się.
Pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
BernArt - Moje zdjęcia
Tej ciekawej lektury nie znam
W ostatnim kadrze podoba mi się, że nie jest poukładany, "symetryczny", tak jakby ktoś patrzał spoza krzaczorów. Trudno zrobić takie , dobre ujęcie.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
BernArt - Moje zdjęcia