Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z takim PSuciem dołu absolutnie się nie zgadzam. Chmury, ewentualnie, choć mi osobiście bardzo odpowiada takie ich podkreślenie. W Twojej propozycji natomiast za mocno straciły na ciężarze, a takie w chwili robienia zdjęcia nie były.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Narodowy i CocaCola nadal zostały czerwone. Saboor się nie spisał![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ta elewacja nie jest taka szara, jest na niej sporo poświaty od budynków ze "szkła i stali" i innego ustojstwa.
Chmury jak najbardziej.
---------- Post dodany o 12:22 ---------- Poprzedni post był o 12:21 ----------
Od tratatitaj się!dachy miały być ciemniejsze, a nie cola czy stadion óne takie są.
---------- Post dodany o 12:26 ---------- Poprzedni post był o 12:22 ----------
Zwątpiłeś we mnie!
Piwo i chałwa albo śmierć w męczarniach!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja sie nie znam ,
ale za malo bialego na niebie , wydaje mi sie ze za duzy zafarb niebieskiego , ale oprocz tego bardzo fajnie , widac bardzo duzo detali , fajna miejscowka![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 13.03.12 o 13:41
BernArt - Moje zdjęcia
Oglądam tę panoramę,i najbardziej podoba mi się Helmuta - jest najbardziej naturalna![]()
Ale sie klucita o kolory.
Ja Was pogodze.Po calosci nasycenie max 10% zmniejszyc.Jesli jeszcze zle to.Lasso punktowe i zaznaczyc horyzont wraz z niebem.Zapisac jako warstwe.Utworzyc pusta maske,wziac kubel z czarna farba i z 40-to % kryciem wylac.Pobawic sie sposobem krycia-moze byc kolor,albo mnozenie (w gusta nie wnikam)abo inne cos pieknego.
PS.Balans jest dobry,bo papa w cieniu jest szara a w sloncu w ciepla tonacje wchodzi.Na beton w elewacjach nie zwracam uwagi,bo odcieni jego tyle ile skladow na odpowiednia konstrukcje i myc od czasu jak budynek stoi.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie