Kolejna seria : ) Zapraszam i pozdrawiam : ) Na razie pierwsza część : ) Pierwsze i drugie z Heliosa, reszta Raynox DCR 250 i tulipan : )
Kolejna seria : ) Zapraszam i pozdrawiam : ) Na razie pierwsza część : ) Pierwsze i drugie z Heliosa, reszta Raynox DCR 250 i tulipan : )
Z poprzedniej serii dwójka jak dla mnie genialna.
Z tej obecnej też dwójka najbardziej mi się podoba. Jedynka też jest ładna, ale jak dla mnie za jasny jest prawy górny róg.
1-sze świetne , 3i4 - nie podobają mi się kadry, tzn taki nijaki motyw
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jedynie na drugim mi nie przeszkadza nieostrość![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
za helmuthem
a wręcz na 2 mi się podoba ta nieostrość
ale jak już robisz kropelki to powinno być mega ostro![]()
oczywiście MSZ - jeśli to jest z ręki to zapewne trudno, alle przynajmniej jest nad czym pracować![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
z ostatniej wrzuty 1
kropelki... takie nijakie... popatrz na zdjęcia Heleny
pozdrawiam
Dwójka zdecydowanie, potem jedynka (byłoby odwrotnie, ale w tą jasność u góry trzeba by w obróbce wstawić tło jak pod resztą.
Co do kropelek - tym razem jestem na nie. Jakoś brak pomysłu/treści. Sam nie wiem.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Kropelki zdecydowanie lepiej wyglądają w miniaturze, po rozwinięciu zdjęcia nie jest już tak dobrze. Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi się drugie i ta nieostrość mnie również nie przeszkadza.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Świetne fotki.
Przedostatnia seria - mniód z cebulką.
Z "ostatnie" - 1 i 2 - super.
Pozdrawiam.
Witaj Subtelly!
według mnie, wygląda to tak: pierwszy kadr, to niemal esencja Twojego nicku i można by dać tytuł kadru "subtelność", jest tak delikatny "jak wiosenny zefirek o poranku" jak mawiali poeci.
Drugi to stoicki niemal spokój i zaproszenie do relaksacji i pełnego odprężenia.
Natomiast trzeci i czwarty mimo dobrego kadru, przyprawiają o lekki ból oczu, Masz obiekt, który sam siebie mocno akcentuje (kropla) i w tym przypadku oko samo doszukuje się detali i krawędzi, a tu ... .
W sumie: wrzuta bardzo ładna, jak dla mnie bomba(jak mawiają terroryści) z malutkim ale ad. kadrów 3i4.
Pozdrawiam
Saboor
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|