Wersje po obrobce miodzio , jest groza ,jest klimacik.![]()
Wersje po obrobce miodzio , jest groza ,jest klimacik.![]()
Dzięki za komentarze , Saboor po Twojej obróbce zdjęcie nabrało klimatu, jak tylko naprawię komputer na którym mam PS i wszystkie zdjęcia to spróbuje się z tym kadrem jeszcze raz. Ten płot to ogrodzenie mojego domu, może jakoś podświadomie wepchnął się w kadr, czasem trudno jest dobrze pokazać coś co widujesz kilka razy dziennie![]()
Może i klimat jak z horroru ale ja tam muszę mieszkać
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fura - Twoje oryginalne zdjęcie było już ciekawe, a po przycięciu Saboora nabrało dodatkowego głębszego wyrazu. Saboor dostrzegł potencjał zdjęcia i wykorzystał go. Ciarki przechodzą...![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dobra to lećmy dalej, kolejne dwa zdjęcia zrobione dziś rano, ładne słoneczko było chociaż nic nie grzało (aparat miałem cały oszroniony) Pierwsze może mało oryginalne ale jakoś lubię robić zdjęcia okien, drugie natomiast to kadr z karpiego sezonu który niedawno się rozpoczął, jak widać nie każda rybka doczekała tego żeby pojawić się na naszych stołach.
54.
55.
54 poprawne, jest OK. W sumie mi sie podoba. Choc takie "puste" te okna. Ale OK.
55 natomiast to... eee... moze byc szczerze?
No porazka bracie. Co to jest? Krzywe, WB lezy, kadr zaden, temat tez taki no.. niespecjalnie ciekawy. Jestem zdecydowanie na nie :/
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Witaj
Pierwsze zdjecie bylo by ciekawe gdyby spelnialo dwa warunki.
Pierwszy to taki ze kompletnie zabraklo jakies gry swiatla a w takiej fotografii to szczgolnie wazne by swiatlo odgrywalo istotna role.
Drugi warunek ze brakuje tutaj jakiegos motywu cos co przyciagalo by uwage jakies element , drobiazg .Zdjecie poprawne ale bez rewelacji.
Drugie natomiast kolega wyzej napisal , tez tak to widze.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 18.12.10 o 08:33
Dzięki chłopaki za kubeł zimnej wody, co do zdjęcia drugiego to chciałem pokazać to jak traktowane są karpie podczas połowu, stłoczone w zbiornikach często zdychają z braku tlenu a później leżą wyrzucone gdzie popadnie. Teraz tak sobie myślę że może gdyby to zdjęcie było jako część większej całości to może miało by ono jakiś sens. Pozdrawiam
53 bardzo ciekawe i świetny klimat. Okna również mi się podobają tylko wydają mi się jakby narysowane. Co do ostatniego, tak jak wspomniałeś gdybyś stworzył jakiś reportaż to mogłoby się świetnie nadawać.
54. może się podobać - fajne ujęcie, fajne kolorki
55. mniej mi się podoba, jakby kadr był wyrwany z szerszej opowieści.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików