Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 20.11.10 o 22:59 Powód: Automatyczne scalenie postów
Przeglądałem. Makro bardzo dobre,wręcz rewelacyjne.
Aż się zarumieniłam, a nie często mi się to zdarzaDziękuję bardzo, śliczny okaz i jak zawsze wspaniale dopieszczone zdjęcie
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
z przyjemnością obejrzałem wszystkie zdjęcia, niektóre kapitalne, czekam na więcej
pozdrawiam
Jest na czym oko zawiesić![]()
Witaj bernard74!
Dopiero teraz piszę, ponieważ chciałem zobaczyć więcej Twoich prac.
Nie chcę opiniować fotografii makro gdyż to nie moja dziedzina, natomiast
mogę się wypowiedzieć , co do estetyki i tu wielkie brawa, widać że kadr w każdym calu jest dopracowany, a czasem niemal sterylny a to rzadkość. Bardzo mnie cieszy takie piękne entrée, gdyż wróży i bardzo ciekawy wątek i świetne pozycje w galerii.
Życzę dalszych pięknych kadrów i mam nadzieję aktywnego uczestnictwa w życiu forum.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dawidzie dzieki
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Witaj serdecznie , bardzo to mile slowa , co to obecnosci i aktywnosci jak najbardziej bede uczestniczyl z w zyciu forumowym , zwlaszcza ze jestem marnotrawnym synem gdyz na moment zdradzilem Olka na rzecz Nikona ale po glebszej analizie wybralem a raczej powrocilem spowrotem do macierzy.
Co do zdjec na ile starczy umiejetnosco to rowniez sukcesywnie bede dodawal fotografie do galerii.
Raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam cieplo.![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 21.11.10 o 19:40 Powód: Automatyczne scalenie postów