Dzieki rah
Troche bylo w tym przypadku , no ale jak mi wlecial w obiektyw to zapalilem motylowi czerwone swiatlo zeby sobie osa spokojnie przeleciala.
Pozdrawiam
Dzieki rah
Troche bylo w tym przypadku , no ale jak mi wlecial w obiektyw to zapalilem motylowi czerwone swiatlo zeby sobie osa spokojnie przeleciala.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 18.11.10 o 19:03
Gratuluję tak udanych zdjęć ,jest czym się chwalić .
A dzieki czasami cos tam wyjdzie , najwazniejsze ze znow jestem w systemie Olka , przez moment mnie zacmilo i kupilem Nikona , ale otrzezwienie przyszlo i znow moj ukonany Olek.
Pozdrawiam cie .
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
13.Czarnoksieznik
Jak przystalo na numer 13 bedzie troche ciemniej w swojej wymowie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 18.11.10 o 19:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
hmm, ale jak dla mnie bomba, można z Ciebie brać przykład, czekam na więcej, pozdrawiam
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5
aż mnie zatkało z wrażenia
gratuluje rewelacyjnych zdjęć i umiejętności
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
14.Konik
15.Walka o mszyce
16.Rocznik 1924
Nastepne pare fotek.
Dziekuje Jacku, ciesze sie bardzo.
Pozdrowka
madziazywczak - witam serdecznie , rowniez dzieki za wizytke, rowniez cieplo pozdrawiam i witam w skromnym portfolio ze tak powiem.
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 09:22 Powód: Automatyczne scalenie postów
Witam !
Te makra a w szczegolnosci motyle... Super ujecia i swietne przygotowanie materialu.
Chetnie dowiem sie jak technicznie robisz makra i czy masz jakies
ciekawe patenty na to
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
17.Motylos 3
18.Motylos 4
Witaj , dzieki , co do techniki to owszem mam , przede wszystkim nauczylem sie podchodzic motyle one na mnie w ogole nie zwaracaja uwagi a tak zartobliwie to je przekupilem bardzo lubia czekoladki z likierem potem lekko oszolomione daja sie fotgrafowac bo i m wszystko jedno.Powaznie rzecz ujmujac to fakt bliskie podejscie to podtswa , po drugie szukam takich kadrow, czyli by motyl lub inny robaczek siedzial tak by nie bylo zadnych przeszkadzajek to dla mnie wazne , czystosc kadru, poza tym swiatlo stawiam na swiatlo to tez jedna z moich zasad.Stosuje mala GO jak zauwazyles , czasmi nie co inaczej jak przy koniku ale raczej preferuje im mniejsza tym lepsza.Pytaj postaram sie odpowiedziec na pytania jesli tylko bede potrafif Pozdrawiam.
19.Szablak zlocisty
20.Żuczek
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 09:34 Powód: Automatyczne scalenie postów
16 - portrecik wymiataWidzę, że nie tylko makro jest Twoim konikiem
15 też bardzo, bardzo udana.
Reszta fajowa - ech... mogę trochę pozazdrościć oka i cierpliwości?![]()
Witaj , no portety tez mam, bede sie staral je umieszczac , zwierzeta , ptaki ale najwiecej jednak mam macro , mozna powiedziec ze wszystko co zwiazane z przyroda , natomiast parwie nic nie mam z Architektury oj czas to nadrobica krajobrazow to by na palcach jednej reki policzyl tu tez sie sporo opusciclem.
Tak czy siak bede was zameczal swoimi macro ale nie tylko.
Pozdrawiam.
21.Rocznik 1924 II
To tak do serii , potem beda wrzucal inne.
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 10:00 Powód: Automatyczne scalenie postów