dobrze że dołączyłeś do "nas" bo twoje fotografię cieszą oko.
będę zaglądała![]()
dobrze że dołączyłeś do "nas" bo twoje fotografię cieszą oko.
będę zaglądała![]()
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Dziekuje Magda. , bardzo sie ciesze , jak mawiaja czym chata bogata tym rada.
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
22.Motylos V
23.Motylos VI
24.Biedronka
25.Kardynał
To nastepna seria macro
Wiem nadwyrezam wasza cierpliwosc.prosze o lagodny wymiar kary
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 11:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
Robaczki jak robaczki wyszły ładnie.
Ale zdjecia gołębi w deszczu - kapitalnie!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A dziekuje i witam , milo to slyszec..., ten golabek w deszczu jakis dziwak ja z aparatem a ten na deszczu pozowal , hm poswiecil sie a co , chyba chcial byc popularny
Pozdrawiam
26.Sowa
Nie co starsze zdjecie , troche sie nalezalem w trawsku by usiadla na tym spalonym drzewie, wiedzialem ze cos usiadze ale nie spoedziewalem sie ze to bedzie sowa, poza tym aparat juz mialem ustawiony , przygotowany , nie dala szans na kilka zdjec to jedyny strzal.
27.Diabeł
Troche przypadkiem zauwazylem te sowke ,tak sie zamelinowala w tym kwieciu jak kameleon, ale poza tym strasznie wygladala, nie bylem pewnien czy to sowa czy jakies diabelek.
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 11:52 Powód: Automatyczne scalenie postów
Te sowy są kapitalne, gratulacje ! Piękne zdjęcia.
ale ramki...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzieki to zasluga sow
moja tylko posrednia ,no sowy sa wdzieczne w fotografii sa piekne, dostojne , ale rzadko da sie je sfotografowac., no moze przesadzilem ale nie za czesto.
Pozdrawiam.
No powiem ci ze nawet piekne mamy zabytki w miescie , czas pomyslec o uwiecznienu ich ale jeszcze jakis miesiac bo zamierzam dokupic ZD12-60 na razie brak kasy to juz rusze na calego...Treaz jako ze mam ZD 14-54 oraz ZD50mm bede kombinowal z tymi obiektywami.
Pozdrawiam.
28.Cerkiew w Uluczu
Taka niesmiala proba w uwiecznianiu Cerkwii, dodam ze bylo przepiekne swiatlo , jesienna juz prawie pora , roznorodnosc kolorytow az nieoparlem sie by to sfotografowac... Co myslicie.
29.Junior
A to taka fota rodzinna, chcialem sie pochwalic synem ktory dzis obchodzi 8 urodziny.
Wiem kadr ciasny , ale taki byl zamiar.
30.Krasnik szescioplamek
31.Portret - Sowa młoda
To zdjecie tez juz nie najnowsze, mloda sowa zaskoczona , idac na pagorkach siedzia sobie pewnie bym przeszedl obojetnie gdyby nie jej piski , to mi dalo do myslenia az w koncu delikatnie podchodzac udalo mi sie zrobic jej portret.
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 19.11.10 o 13:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Dajesz popalić -galeria czeka .Pozdrawiam .
Jej! Jakie Ty piękne zdjęcia robisz - wyszeptała nataszach z zachwytem, nie mogąc nasycić wzroku kolorowymi kadrami![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach