Postproces Rotundy przypomina mi film "Oni żyją".
Postproces Rotundy przypomina mi film "Oni żyją".
Dzieki wielkie za wizyty i za dobre slowo![]()
Salatki niestety juz nie zjadlem, bo zaczely sie "ą" "ę" dyskusjęCzyli pytania jakim samolotem lecialem obok, albo na jakim okrecie zrobilem to zdjecie
- jeden pan myslal, ze dziewczynka to jest ten magik co macha choragiewkami na lotniskowcu. W sumie na upartego....
Albo czy to podwojna ekspozycja - takietamy jednym slowemWinko wyparowalo, skrzypaczki przygrywaly a salatka zniknela......
Zdjecie za to zostalo i powisi tam do konca miesiaca- moze ktos sie skusi i je kupi- dlatego poprosili o wycene i przywiesili obok kotylionu.
Z tym gwiazdowaniem to gruba przesadalokalny konkurs, to lokalny konkurs. W niedalekiej okolicy mam goscia, ktory regularnie robi zdjecia, a wlasciwie portrety do Forbesa, Newsweeka oraz innych calkiem powaznych gazetek
Kolejny dla Rolling Stone, jeszcze inny robi reklamy dla Capitol Federal Bank, Commerce Bank, US Bank i innych, nastepny pracuje tylko dla Garmin'a. Do tego dochodzi hermetycznosc tutejszego srodowiska fotografow- konkurencja jest spora i wbrew pozorom ostra.
Raczej nie licze na jakies ogromne sukcesy na tym polu- raczej na satysfakcje z tego, ze jakis Mietek z obcym akcentem i trzyletnim doswiadczeniem potrafi zadziwic Johna z 30 letnim stazem. Rzadko, bo rzadko, ale zawsze to cosNiskie pobudki mna kieruja, ale potrafie sie do tego przyznac
A wystawa w bibliotece bedzie miala dla mnie duze znaczenie, bo przekonam sie ile moje zdjecia sa naprawde warte. Ludzie tutaj maja innego rodzaju podejscie do tego typu rzeczy. Chcialbym napisac "sztuki" ale pewnie bym przegial, bo mam na mysli tylko swoje zdjecia
W bibliotece zdjecia beda sobie wisialy, ale jak ktos bedzie mial ochote, to bedzie mogl sobie je kupic-ot tak po prostu. Pani Zosia ma cennik (ktory sam ustale) i jesli ktos sobie zyczy, to zapakuje i sprzeda. Bez zadnej prowizji- taka forma wspierania arty... tfu! lokalnych tworcow
Zobaczymy, na ile ludziska wycenia moje wyfociny.
Jestem przygotowany na najgorsze, wiec jedynie moze byc lepiej, niz sie spodziewam
A wracajac do tematu zjazdu w hameryceJESTEM ZA !!!!!!!!!!!!!!
Lo matko, ale by byla impreza !!!!!! Dopiero by zobaczyli jak sie bawia olymaniacy
AAAa i bym zapomnial- qbic- bo takie wyciagniete, czy jak? W rzeczywistosci front tego budynku to kwadrat - wyciagnalem go w druga strone
A zeby nie bylo offtopa, to wklejam nowe zdjecie
ʎsǝɹoןɟ-ʎsǝ
Prawda, ze nie moje?
Pozdrawiam i dziekuje bardzo za wszystkie wpisyDosladzacie mi ten dobry tydzien jeszcze bardziej
![]()
![]()
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
ostatnie mi się podoba![]()
ładna kompozycja która przyciąga oczko![]()
o relacji pisać nie trzeba - bo świetnie się ją czyta![]()
i ma się ochotę na ciąg dalszy![]()
pozdrawiam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Fajnie się TU zagląda, i fotografie nie tuzinkowe i humoroliny masa.
No a jeszcze po wygwieżdżeniu Autora (że niby k@czego), dopierosz zaczną
się góralskie tańce
Jeszcze raz brawo k@czy![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciag dalszy historii za rokMyslalem, ze bardzo sie rozpisalem i nikt tego nie przeczyta, bo za dlugie, a tu prosze- wiecej chca
Obiecuje mala mini-nowelka po przyszlej wystawie
A teraz pora wrocic do codziennosci, czyli miejskich (i nie tylko) klimatow.
Jedno zalegle z alternatywnej i jedno nowe z regularnej galerii.
Zachecam wszystkich do komentowania, oceniania i jakiekolwiek innej aktywnosci pisarskiej
227.
...
I jedna nowizna
228.
Czubek...
Jakby ktos byl ciekaw, gdzie to panu sie wlazlo, to zamieszczam backstage ze wskazowka![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czubek fajnyminimalistyczny taki
![]()
czubek - fotkę robi tytuł - gratki![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA