Mnie ziarno nie przeszkadza, wrecz pasuje do takiej obrobki.
Kaczy obiekt wypatrzyles kapitalny, az strach pomyslec co z nim zrobisz jak sie nauczysz lepiej tej techniki![]()
Mnie ziarno nie przeszkadza, wrecz pasuje do takiej obrobki.
Kaczy obiekt wypatrzyles kapitalny, az strach pomyslec co z nim zrobisz jak sie nauczysz lepiej tej techniki![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No to mi teraz dales zagadke- siadam wlasnie i szukam opcji...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
W OlympusViewer2 jest tu:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Niestety "zdjecia nie zostaly wykoanne w trybie panorama i nie moga.... "
Pozniej w szopie sprobuje. W ICE nie ma mozliwosci regulacji.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No dobra - zeby watek nie zszedl naturalnie, to go troche przypomne-w sumie nie jest taki zly, nie?
pamietacie jak rok temu zrobilem z dzieciakami male bydelko na miejskim konkursie/wystawie artystow lokalnych? Pewnie niektorzy tak
No to w tym roku bylo podobnie, ale inaczej
Jako, ze tym razem pani sekretarka nie zadzwonila kilka dni wczesniej, o ktorej godzinie jest impreza, to przypomnialo mi sie w ostatniej chwili i sam zadzwonilem. Mialo byc o 6:30.
Jako, ze czasu malo, zadan wiele, to wszystko bylo na styk i w sumie wyladowalem na calej imprezie juz o 6:40- czyli prawie right on time
Wchodze- a tam cisza.... skrzypaczki nie graja, ludziska nie chodza i nie podziwiaja prac - jak zwykle 4 kategorie- fotografia, malarstwo, rzezba i pozostale niesklasyfikowane, takie jak: szaliki, witraze i krzeselka malowane.... Zaczelo sie o 6.00.... pomylka ........
W pierwszej kolejnosci zaobserwowalem stoj z jadlem i napitkami-przystanalem, popatrzylem i w duszy rzeklem: "zaraz do was wracam moje wy polwytrawne...". Salatka tez sie do mnie smiala z wzajemnoscia.
Ale, ale...
Z auli uslyszalem, ze wlasnie wyczytuja zwyciezcow !!!!!!
No to lece w te pedy !!!
Stanalem w drzwiach (wszystkie siedzenia juz byly zajete) i czekam na kategorie "Fotografia" (przez duze P).
Zaczeli od trzeciego miejsca- nie ja.
Drugie- tez nie ja........
Pierwsze ..........................
..........................
..............
.........
....
.- tez nie ja......... buuuuuuu.
Ale nic to- raz na wozie, raz pod wozem. Raz sie uda, drugim razem nie musi. Wazne, ze bylem najblizej wyjscia -dzieki temu blisko salatki
Po cichu wycofalem sie i nie sluchalem za bardzo zwyciezcow kolejnych kategorii (wiem, wiem, egoistyczna swinia ze mnie).
Talerz w dlon, salatka zmienila wlasciciela, czyli z michy trafila na moj talerz, winko zrobilo "PYK" po odkorkowaniu (znaczy sie zagrzalo troche) i........
No wlasnie.
Uslyszalem wolanie. Najpierw jeden glos.... potem nastepny...
Przypomnialo mi sie, ze nie mialem naklejki "Artist" na koszulce i pewnie ktos zaobserwowal jakiegos kloszarda (czyli mnie) przy stole, wykorzystujacego nieobecnosc gospodarza i mnie wygania od jadelka.
No to sie odwracam i z pelnym talerzem (i na szczescie pusta geba) patrze, kto cos cierpi do mnie.......
Ja patrze, a oni wszyscy sie na mnie gapia..............
Mientki nie jestem, ale zmieklem........ Jak to tak... Wszyscy....?
.................................................. ......
(wzmagam napiecie)
...............................
......................
............
......
...
.
W tamtym roku nie zwrocilem uwagi, ze na koniec imprezy jest przyznawana nagroda glowna- za najlepsza prace calej wystawy- po calosci- bez wzgledu na kategorie-ponadkategoryczna wrecz![]()
No i jako, ze nikt nie byl w stanie wymowic mojego nazwiska, to tak sie na mnie patrzyli i co niektorzy wolali niesmialo "hello... hello...".....
Wybrali moje zdjecie najlepsza praca calej tegorocznej wystawy![]()
![]()
PS
W tym roku nie bylo naklepek tylko profesjonalne plakietki
Wspoltworca sukcesu jest fotomic- o co pewnie sie nie podejrzewa, ale podpowiedzial mi tytul, a wlasciwie kierunek tytulu i mysle, ze to troche pomoglo
Prosze Panstwa- oto Photografia
W takim razie pozostało tylko pogratulować takiego sukcesu, życzyć wystawy i oby wątek się kręcił, no i gratki dla współtwórcy fotomica![]()
Gratuluje! Może zlot na wystawę k@czego ?![]()
Szczerze gratuluję, zdjęcie jest fantastyczne.
no tak! I broda rośnie!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.