no, no, robi się coraz ciekawiej w tych po-wakacyjnych foto-relacjach![]()
z ostatniej trójki 29 najlepsza ...
czekam na więcej![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wiesz, kochana. jak się byczyło miesiąc to teraz nie ma się człowiek kiedy po d... podrapać.
No szkoda tych przepałów ja wiem ale niestety pogogda nie sprzyjała. Ostre słońce zwoje zrobiło. Na dodatek jest tak ciasno między budynkami (ja jeszcze takie cóś nie widziałam), że co rusz są "przypały" i ciężko tego uniknąć.
Chcialam pokazać ryneczek maniuni starego miasta i se jakoś taką wizję obmysliłam, sklejonej z 3 fotek. No jak widać nie wyszło ale nic to. Przecież wiesz, że dziwactwa też kolekcjunuję
Ty wiesz, że ja tam przed tymi dzwiami kwitłam z 20 minut, że by zrobiż zdjęcie, bo ciągle ktoś mi się na te schody wpierniczałAle za to w nagrodę se potem pifo strzeliłam za 4 ełro
Mam nadzieję, że tak będzie
Cieszę się, że się podoba. Dzięki za odwiedziny
A teraz coś za czym już tęsknię...
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czemuż z prawej tak ciasnostrasznie mnie zadziwia, w sensie podoba się jak wyszła woda, fajowsko
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Miło tu u Ciebie Lolito i fajne zdjęcia pokazujesz.
Dziś już nie przeszkadzam, ale obiecuję, że wrócę pooglądać Twoje wakacyjne produkcje. Pozdrawiam publiczność.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękna ta ciasna uliczka w Budvie. Rzeczywiście, tak tam to skonstruowali, że panie sobie jajeczka na śniadanie przez okno podają nie wychodząc z domuAle z tym piwem za 4 euro przesadziłaś, za dwa spokojnie tam można się napić
Ech, wspomnień czar...
faktycznie ciasno z prawej - ale to mi nie przeszkadza..
widziałabym kompozycje (a w zasadzie podział zdjecia) nieco inaczej...
otóż.. skoro woda taka piękna - to widziałaabym ją na 2/3 foty a niebo skrocic o polowe do 1/3 kadru i mysle ze miodzio...
tak to widze...
ale widokow zazdroszcze![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Czemu ciasno? Bo z prawej jest paskudny beton
Witaj, miło mi Cię gościć
Tyle zapłaciłam za małą buteleczkę (200ml, u nas takich nie ma) w knajpce przy porcie gdzie napewno jest drożej
Nad taką kompozycję też się zastanawiałam. Kadrowałam chyba z 4 razy i ten kadr tak jak by naj mi się spodobał.
Zapodaję oryginał jak by się komuś chcicało pobawić. Ciekawa jestem Waszych wizji![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7