Jak dla mnie lepiejMiłego urlopu
![]()
Jak dla mnie lepiejMiłego urlopu
![]()
Po długiej nieobecności melduję, ze wróciłam z voyage różnych
Zwiedziłam różne fajne miejsca ale gwóźdź programu był niewątpliwie przejazd przez Kosowo. Tego ne da się opisać... Meksyk na całego! Jakiś chaos komunikacyjny (jazda pod prąd, ludzie biegających między samochodami, brak kierunkowskazów itp.) i nie tylko, druty kolczaste, kalaszniki... Wszędzie pełno wojsk NATO i ONZ.
Jakie było nasze zdziwienie kiedy czekając się wbić (bo inaczej tego się nie da nazwać) do ronda słyszaliśmy: Halllloooooo, Polskaaaaaaa. Odwróciłam się, a obok KFOR z Polską flagą. Chłopaki postawili oczy jak 5 zeta i powiedzieli, że odkąd stacionują w Priśtinie to jeszcze polaka nie spotkali i pytali skąd się tu wzięliśmy
Pomimo, że aparat miałam pod ręką nie odważyłam się wysiąść z samochodu i robić zdjęć. Teraz to trochę żałuję ale trudno się mówi
Ale szczerze mówiąc jak przekrociliśmy granicę z Czarnogórą wszyscy odetchnęliśmy z ulgą
Potem już było faaaaajnie i ciepło. Zapełniłam prawie 16GB kartę i teraz próbuję znaleść czas na obejrzenie i obróbkę tego wszystkiego. Będę zapodawać prawdobodobnie po jedną fotę. Poniżej panoramka z między Dubrovnickimi wysepkami![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
To czekamy na prezentacje![]()
po jednejtylko po jednej
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
oj to będzie ciekawiewyprawa musiała być przepiękna
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nooo to szefowo czekam na fotkiZwlaszcza, ze sam prawie mialem okazje obejrzec Kosovo na zywo, ale niedobry mozdzierz pare lat temu pokrzyzowal nam plany
Z przyjemnoscia zobacze co mnie minelo
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzięki wszystkim którym się zechciało wpaść i napisać parę słów
Budva w Czarnogórze to urokliwe miasteczko nad Adriatekiem tonące w słońcu, ekzotycznymi roślinami oraz zapachu słonej wody. Niewątpliwie najczekawsza rzecz to starówka i mury obronne. Niestety w 1979 w trakcie trzęsienia ziemi miasto bardzo ucierpiało.
Budvę polecam tylko i wyłącznie do zwiedzania, bo tłumy chałasliwych wczasowiczów, na plaży leżak przy leżaku (tak apropo 2 leżki i parasol kosztują 10 euro) i umpa, umpa z barów więc nie słyszałam nawet własnych myśliNo chyba, że ktoś tak lubi
A, taka ciekawostka. Se euro wogóle wprowadzili, luzaki co?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
No wreszcie jakieś zdjęcia!
na pierwszym strasznie szkoda tych przepałów, byłoby świetne!
drugie podoba mi siękojarzy mi się z .... "Brama Katharsis"
MZ najlepsze z tej serii
trzecie najmniej mi się podoba, kar wydaje się strasznie chaotyczny, ale pierwsze dwa na duży plus![]()
PS. czekam na kolejne![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witaj !
fakt 29 'midzio z bosiem' można się zapatrzeć i ciągnie co by po tych schodkach sobie wejść.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|