Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Otóż to. Mogłam w sumie spróbować go wystemplować ale nie wiem czy dobrze by to wyszło
Fajnie Cię widzieć
Starałam się jak mogłamCo z nebem zrobiłeś, bo ja czyniłam różne próby i nic mi nie wyszło
Fajnie Ci to wyszło. Kadrowałeś widzę podobnie. Jednak beton jest ble![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Czary!
Niebo wklejoneChodziło mi tylko o pokazanie jak by wyglądało, gdyby trochę inaczej naświetlić. Ja, często w takich trudnych do oceny naświetlenia miejscach, ustawiam BKT na 1EV. Jest szansa, że któreś naświetlenie będzie dobre. A jak nie, to jest z czego zrobić "kanapkę" na warstwach.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
powiem tak zał 1 WYŚMIENITY![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
-mozna i bez wklejania,tak bardziej w strone kiczu.Takie waskie uliczki maja swoj niezapomniany klimat
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Uliczka z poprawkami helmutha jest super.
Pozdrawiam.
Nie mów, że pędzlem pojechałeśAle i tak fajnie Ci wyszło
Uliczek jeszcze trochę mam ale czekam by mi się opatrzyły i wtedy może jeszcze coś wybiorę
Faktycznie ładnie mu wyszło. Również pozdrawiam
Masz rację. W tych głębokich cieniach ciężko o dobrą fote
A dzisiaj dla odmiany panoramka![]()
Panoramka trochę wąska, choć poprawnie sklejona. Brakuje mi dołu w środkowej części.
Może lepiej byłoby pokazać węższą panoramę z wykorzystaniem lewej strony z tym murem i masztem![]()
No zgadza się. Kleiłam z 7 fotek więc trochę mi poszarpało i musiałam tak wąsko kadrować. Z tym masztem z lewej to rację (też bym w sumie tego tak widziała) ale niestety to pierwsze zdjęcje panoramki, bo obok tłumy zwiedzających. Nie chcialm ich mieć na pamiątkę. Podejedę jeszcze raz i spróbuję na rzecz dołu ciachnąć boki z deka
Miło, że wpadłeś... do wątku mojego znaczy się![]()