Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo przyjemne wnętrze i wewnętrznie kłóci sie z moim wyobrażeniem odjazdu rezerwistów. Swoją drogą bedę śledził bo też chcę poznać def kokieta.
pozdrawiam Wiejo
Oj tam podstęp... ja?? Skądże!
No kokiet, kokiet... jakby tu wyjaśnić co miałam na myśli... Lekkie, filuterne puszczenie oka poprzez nazwanie swego dzieła "kolejnym gniotem".
Ostatnie zdjęcia świetne (szczególnie 215), fajnie że wróciłeś...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Aaaaaaaaaaaaaaa... ale to przeciez nie jest moj pierwszy gniot, wiec wszystko sie zgadza https://forum.olympusclub.pl/images/icons/icon10.gif
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Gniotek, cud miód i orzeszki jak ktoś nie ma alergii
k@czy ->Fajnie żeś się wybudził se snu zimowego ( nie wiem czy k@czy'lce zapadają w takowy) będzie ożywienie forum i koniec apatii .
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.06.10 o 14:18
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No coś Panie kolego k@czy vel kokiet...Chciała bym takie gnioty produkować
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ładny ten "gniot".![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzieki za wizyty i wszelakie komentarze- radujecie mnie niezmiernie i wprawiacie w (czasami zbytnie) zadowolenie
No to kokietujemy i gnieciemy dalej - a co tam
217.
mol fortepianowy...
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 26.06.10 o 21:15
Wada kompresji - jakieś piksele włażą w kadr.
Ocena w galeryi.