..ładne oczy ma.. Pocieszna![]()
..ładne oczy ma.. Pocieszna![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Modelka przecudna, zdjęcie - gdy je zobaczyłem po raz pierwszy w galerii - w życiu bym nie powiedział że Twoje (zdjęcie oczywiście)...
Dopiero tutaj, po bliższym oglądaniu widać jednak te ciągoty do geometrii (kawałek stołu i tło-są kąty...)
Generalnie bardzo fajna fota - ocena w galerii...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
korcze no...
z podswiadomoscia nie wygram..... co ja zrobie.. przejrzalem wszystkie zdjeica i z ktorej strony bym nie robil, to musialem cos "ostrego" wcisnac w kadr....
chyba musze isc do parku albo cos. oczywiscie zaslepiony uroda modelki nawet nie zwracalem na to uwagi. zreszta pozniej tez-dla mojego oka ksztalty te sa tak naturalne, ze prawie niezauwazalne. a natalka faktycznie-malo kanciastapoprawie sie
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Strasznie ładne oświetlenie - taki jasny, radosny klimat. A modelka piękna, widzę, że nawet nie trzeba było makijażu.
Fujifilm X10
makijazu to jeszcze dluuugo nie bedzie potrzeba
oczka niedlugo pewnie zaczna zmieniac kolor, wiec musze wykorzystac okazje
jeszcze raz dzieki za dobre slowo
zapomnialem w watku wrzucic zalegle zdjatko, wiec czynie to z opoznieniem i dodaje jedna nowa fotke.
176
...
177
Patriot Act
zapraszam do komentowania.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Mokry "anioł"fajny. Natomiast zastanawiam się nad drzwiami
Czy nie lepiej byłoby obciąć lewą stronę z klamką i zamkiem, żeby nie było widać, że to drzwi- wyszłoby mniej dosłownie. Można też pokazać więcej góry i dołu (jeśli nadaje się do pokazania
). W sumie temat drzwi ciekawy, "taki amerykanski" ale mur i ościeżnica mi nie pasują
PS
Czy ta ościeżnica faktycznie niebieska, czy Ty ją tak zrobiłeś, żeby mieć kolory z flagi?![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 12.07.09 o 21:53
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
176 - bardzo mi się podoba, szczególnie z kropelkami
177 - nie rozumiem tego kadru![]()
oscieznica oczywiscie jest niebieska.
a co do zrozumienia przekazu, to zdaje sobie sprawe, ze nie do konca bedzie zrozumiany/odebrany. w sumie nie powinienem tego zakladac.
ale moze chociaz sprobuje wyjasnic, co mialem na mysli :
USA Patriot Act â Wikipedia, wolna encyklopedia
tutaj jest wyjasnione w skrocie znaczenie pojecia "USA Patriot Act"
------------------------------------
USA PATRIOT Act ("Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001"; Public Law Pub.L. 107-56) - ustawa amerykańska uchwalona 26 paĹşdziernika â Wikipedia, wolna encyklopedia 2001 â Wikipedia, wolna encyklopedia w wyniku Zamach z 11 wrzeĹnia 2001 â Wikipedia, wolna encyklopedia.
Według tej ustawy wolno przetrzymywać przez nieokreślony czas bez sądu obywateli nie-amerykańskich, którzy zostaną uznani za zagrożenie dla narodowego bezpieczeństwa. Rząd nie jest zobowiązany do ogłoszenia takiego aresztu ani też jego usprawiedliwiania. Z pewnymi wyjątkami, działanie tego prawa miało się zakończyć 31 grudnia â Wikipedia, wolna encyklopedia 2005 â Wikipedia, wolna encyklopedia roku.
Ustawa ta była i jest silnie krytykowana. Oponenci zarzucają jej niekonstytucyjność, nadmierne ograniczanie wolności oraz możliwości nadużycia. Zwolennicy argumentują, że Terroryzm â Wikipedia, wolna encyklopedia mogą kosztować życie tysięcy i dziesiątek tysięcy ludzi, wobec czego czekanie na ruch terrorystów byłoby śmiertelną pomyłką. Przyznają, że istnieje możliwość nadużycia ustawy, lecz zarazem zauważają, że jednym z podstawowych praw człowieka jest wolność od strachu.
-------------------------------------
mam nadzieje, ze to troche pomoze zrozumiec przekaz zdjecia.
innymi slowy: ustawa nadal obowiazuje i drzwi symbolizuja wlasnie ja, czyli odgrodzenie od swiata drzwiami lub murem. i nie jest to izolacja z zewnatrz, tylko wlasna, amerykanska, na wlasne zyczenie. mozna te drzwi oczywiscie otworzyc, ale nie stanie sie to samo-drzwi musi otworzyc KTOS.
przekaz w sumie dosyc prosty, o ile sie zna znaczenie pojecie "USA Patriot Act". zalozylem, ze pojecie jest rownie popularne, co tutaj.
pozdrawiam i dzieki za odwiedziny.
Klasyka z klasą - cudne![]()