Witaj k@czy. tęskniliśmy
Witaj k@czy. tęskniliśmy
Wszystkim laskom, jak i rowniez meskiej czesci dziekuje za cieple przyjecie z wygnania
Przegladam troche zaleglosci i widze, ze calkiem niezle sobie dawaliscie rade beze mnie, co mnie bardzo cieszy![]()
Bufetowa widze, ze zaczelas znowu wstawiac zdjecia- dobry drugi poczatek-oby tak dalej
Helmuth- na ciebie jak zwykle mozna liczyc- nie ukrywam, ze twoja koncepcja jest stanowczo bardziej dopracowana i pociagajaca.
Jolly tez sie przemogla i wrocila- ciesze sie bardzo (filtry nadal mi sie snia po nocach)
Masakra po wakacjach pelna sil i nowych zdjec- po prostu zazdroszcze
NightCrawler-witam i od razu plus za stopke(cos nie moge, zasady sie zmienily?)
Rafal- niezmiernie milo mi cie widziec w moich skromnych watkowych progach
Grizz, Muminek, Drozdu, droplet, Forever_k3w, kowalikster- ciesze sie, ze was widze u siebie i dziekuje za dobre slowo- obiecuje wrzucic cos od czasu, do czasu, co mam nadzieje, zadowoli wasze gusta![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzięki k@czy za próbę - też mam problem z rozdawaniem plusów ostatnio (chyba za wąskie grono które zasłużyło się zrobiło - ale pytałem Grizza i podobno nic się w tej kwestii nie zmieniło).
Cieszę się że Cię "widzę" i mam nadzieję, że nadejdzie kiedyś ten czas, że "mi wyjaśnisz"![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Yeahhhhhh! K@czy wróciłNo te se będziemy znowu pitu, pitu
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
godzina szósta... minut czterdzieści
Całkiem przyjemny ten Twój "gniot".
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Cichaj tam... zegarek się spieszy to i tekst zmieniono ;P
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Chciałabym mieć w szufladce takie gnioty![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"