ladnie to wyszlo, milo sie oglada![]()
ladnie to wyszlo, milo sie oglada![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Zdecydowanie nr 50. Milo oko skacze po zdjeciu, woda fajnie prowadzi wzrok. Czy mi sie wydaje, czy jest troszeczke za zielone?
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dla mnie rowniez 50 zdecydowanie najlepsza.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Cieszę się że się zdjęcia podobają. Prawdę powiedziawszy akurat na te zdjęcia głównie nastawiałem się jadąc do Wisły (no może jeszcze chciałem trochę pobawić się w panoramkę ale pogoda skutecznie to uniemożliwiła).
helmuth rzeczywiście można odnieść wrażenie że zdjęcie leci jakby w lewo, ale to chyba takie złudzenie wynikające z tego że woda leci wszędzie po skałach (?)
Thomasso może i troszkę zielonkawe, ale tak już tam jest że te skały są dość mocno porośnięte mchem![]()
A jako że zdjęcia kaskad się spodobały to jeszcze jedna propozycja
53.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rzeczywiście masz rację, po prostu wzburzenie tej wody mnie mogło zmylić - ja mam wrażenie, że przy wodospadzie woda się trochę zgłębia, a z poziomem w tym miejscu jest dość trudno...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czy na 53 puścili starymi rurami wode że taka żółta?
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233