Witam serdecznie.Chciałbym poprosić Was o ocenę moich pierwszych zdjęć z nowego Olympusa.Mam nadzieję że będę miał coraz więcej czasu żeby robić zdjęcia i zarazem uczyć się możliwości malucha.1.2.3.pozdrawiam![]()
Witam serdecznie.Chciałbym poprosić Was o ocenę moich pierwszych zdjęć z nowego Olympusa.Mam nadzieję że będę miał coraz więcej czasu żeby robić zdjęcia i zarazem uczyć się możliwości malucha.1.2.3.pozdrawiam![]()
Ładnie moim zdaniem skonstruowany trzeci kadr. Do tego lubię mocne kontrasty w fotografii cz-b. Nie przepadam natomiast za tak mocną winietą. Razi zwłaszcza w drugiej fotografii.
Pozdr
Ciekawie się zapowiada![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pierwsze wg mnie najlepsze. Zgadzam się z przedmówcami odnośnie zbyt mocnej winiety.
Ferie zimowe były i zgodnie z tradycją trzeba jechać w góry? a własnie że nie. My w tym roku postanowiliśmy sprawdzić czy na plaży może leżeć śnieg![]()
i nawet udało nam się go znaleźć
4.
zimą to nawet łabędzie piją żeby się rozgrzać a poźniej latają jak...
5.
rybkę by się zjadło więc niektórzy do pracy muszę się udać ..
6.
7.
a miłość kwitnie....
8.
a i kończy czasem się kłótnią. A loża szyderców nie odpuści
9.
i dla tych którzy twierdzą że jest zimno...
10.
pogoda niestety nie rozpieszczała więc starałem się wycisnąć ze zdjęć co tylko się dało
pozdrawiam![]()
do mnie 3 najbardziej przemawia - choć skupiłabym się bardziej na prawej części kadru
dobrze że nie boisz się ostrych kontrastów w BW - czasami mega fajnie wychodzą
---------- Post dodany o 02:17 ---------- Poprzedni post był o 02:16 ----------
a co do śniegu i generalnie zimy nad morzem - to się nie dziwię - zawsze mnie tam zimą ciągnie (choć byłam tam tylko raz w grudniu/styczniu)
ale śniegu jeszcze nie widziałam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
BW fajne zwlaszcza 3 Podoba mi sie tez 7. Ciekawie wyszło z tą latarnią![]()
Widok na kolegiatę bardzo mi się podoba. Staraj się zamieszczać zdjęcia bezpośrednio na forum, a nie z zewnętrznych źródeł, tak jak w pierwszych seriach. Zostaną wtedy dłużej
Pozdrawiam
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...