Pozwolę sobie w tak zacnym gronie na moje parę słów jako , że jestem posiadaczem E-system a konkretnie E-620 co mnie skłoniło do kupna właśnie tego modelu ?
Po paru latach C-720 UZ czas był na coś nowego i zaczęło się szukanie po forach po stronach producenta ,stronach z testami opisami ,fotek tylko gdzie się dało wyłapać dane exif z nich ,porównywanie itd.
Muszę przyznać ,że wybrałem ten model i producenta ze względu(całkowicie osobista moja opinia) na cenę do możliwości ,ewentualnej możliwości rozbudowy,gabaryty,i sentymentdo marki.
Wszystko to trwało ,ażdwa miesiące .
Na marginesie dodam chciałem wybrać E-600 pomimo zapowiedzi(bo miał być tańszy) nie osiągalny wtedy u nas nie wiem jak teraz.
http://www.olympusamerica.com/cpg_se...igital_slr.asp
E-520 miałem okazje testować ale tego nie da się zrobić paroma testowymi fotkami (jak sądzę),postawiłem jednak na nowszy model.
Z E-620 "zmagam" się od grudnia więc też nie wiele mogę się wyrażać,ale powiem jako skromny amator od pierwszych dni użytkowania do teraz jestem co dzień bardziej przekonany do mojego wyboru,tutaj podziękowania dla całego forum,które utwierdza mnie w tym przekonaniu
Tobie życzę trafnego wyboru i wiele satysfakcji z potem .
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem