Spieszmy się z przeglądaniem dysku, tak często (często w najmniej wygodnym momencie) się psują
A poważnie, nie dość, że zimno, to jeszcze nie ma śniegu ani słońca. Naprawdę się nie chce![]()
Spieszmy się z przeglądaniem dysku, tak często (często w najmniej wygodnym momencie) się psują
A poważnie, nie dość, że zimno, to jeszcze nie ma śniegu ani słońca. Naprawdę się nie chce![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 19.12.09 o 23:36
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ze u Ciebie zimno Helmuth to mozna zrozumiec, ale u mnie o tej porze roku powinno byc w miare przyjemnie a tym czasem cala Hiszpania cierpi ogromny atak zimy. W prawdzie u mnie nie ma sniegu, ale za to leje i leje , do tego straszna zawierucha, ktora zafundowala nam prawie dwa dni bez pradu...Brak oswietlenia najmmniej mi przeszkadzal, przy swieczkach sobie poczytalam chociaz zimno bylo, ale kurka wodna dzien bez kompa to byla katastrofa......
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Od kilku lat, tak zimno we Frankfurcie nie było, tak że też jestem zaskoczony
Kopania po dysku ciąg dalszy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
580a świetnie ułożyłeś w kadrze. Niby architektura ale jej elementy wprowadzają na zdjeciu jakis zadzior. Dwa pozostałe wprowadzają natomiast fajne złudzenia optyczne i chciałbym powiedzieć kolego Helmucie krzywo ale nic z tego prowadnica nie kłamie.
pozdrawiam Wiejo
masakrer: w Gdańsku jest -15 albo już nawet lepiej)
helmuth: weź się w garść i chodu. Lubie Twoje poszukiwania formy w świecie "zastanym"
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Ostatnie mi się podobaChyba najbardziej w "twoim stylu"
![]()
pierwsze z tej trojki najlepsze. za to za sprawa czystosci kadrunie ma tam wlazacych w kadr galezi i katy ladnie zagraly. wiem, ze nie powinienem sie wymadrzac, ale jakbys przyciemnil niebo (w strone granatu) to wygladaloby to jeszcze lepiej
oczywiscie obroni sie w galerii
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Helmuth masz oko to tych fotek...wszystko od linijki i ekierki..![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajna seria. Zgadzam się z k@czym -"czystość kadru" stawia to zdjęcie na pierwszym miejscu.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150