Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Super.
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chyba zdjęcie by zyskało gdyby pochylić aparat odrobinę w dół, tak, by linia horyzontu w kadrze przebiegała nieco wyżej.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Też o tym myślałem przy obrabianiu tego zdjęcia ale niestety tak skadrowałem w momencie pstryknięcia. Próbowałem wykadrować zdjęcie, aby podnieść linię horyzontu ale nie chciałem obcinać boków, więc musiałbym przyjąć proporcje 16x9 a jakoś nie mogę się przekonać do tego formatu.
Obrobiłem jeszcze raz i zrobiłem jednak taką wersję:
![]()
zdjęcie mi się otworzyło w proporcji 2:1 dopiero potem zobaczylam ze jest tam jeszcze wiecej z dolu
i chyba tak by do mnie bardziej gadało
imo za duzo wody
poza tym podoba mi sie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zdjęcie z przejściem w Nowy Rok symbolicznie zaprasza. Miejmy nadzieję, że na lepsze. Fota z mgłą ta bw bardziej do mnie mówi.
pozdrawiam Wiejo