Wiosna na Ciebie działa, jakiś romantyczny ostatnio jesteś. Wstaw jakieś gmaszysko bo wątek zaniknie. Kwiatki także mają przyjemną architekturę budowy pręcików i płatków a zainteresowanie nimi bardziej niż skromne.
Wiosna na Ciebie działa, jakiś romantyczny ostatnio jesteś. Wstaw jakieś gmaszysko bo wątek zaniknie. Kwiatki także mają przyjemną architekturę budowy pręcików i płatków a zainteresowanie nimi bardziej niż skromne.
pozdrawiam Wiejo
Wiosna dziala na wszystkich....![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dobrze kiedyś powiedział k@czy, nie pamiętam dokładnie ale sens był taki, że już z tej architektury "nie wylezę", tego oczekują oglądający.
Ostatnio, jakoś moje zdjęcia wydają mi się niewarte pokazywania. Nie wiem czy to wiosenne przesilenie, czy naprawdę nie ma co pokazać.
Oceńcie sami:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth , k@czy mial racjeDobrze kiedyś powiedział k@czy, nie pamiętam dokładnie ale sens był taki, że już z tej architektury "nie wylezę", tego oczekują oglądający.![]()
Cierpie na te sama chorobe...Ostatnio, jakoś moje zdjęcia wydają mi się niewarte pokazywania. Nie wiem czy to wiosenne przesilenie, czy naprawdę nie ma co pokazać.
Oceńcie sami:
Ostatnie faktycznie nie porywa (przynajmniej mnie)
Zdecydowanie wole te ostatnie wiosenne kwiatki.
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia (Tobie i sobie)
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
To wiosenne przesilenie- teraz powinno być tylko z górki![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Helmuth tak napisałem ponieważ widzę, że oglądalność jest ale wpisów jak na lekarstwo gdyż co tu pisać o kwiatkach czy to wiosennych czy innych. Wiem, że to banał ale czesto są to kwiatki do których mamy jakiś osobisty stosunek przez ich posadzenie, uprawianie więc sfocenie efektu pracy jest niejako naturalne bo to cieszy. Nie chcę szufladkować i jestem od tego daleki a wszelkie eksperymenty i chęć pokazania realizacji innych tematów cieszy. Byłbym zapomniał ostatnie gmaszysko ładne ale zimne w porównaniu do ciepła kwiatków.
pozdrawiam Wiejo
Czy mi się wydaje czy na ostatnim lewej ciutkę za dużo?
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Osobiście, według mnie to bardziej mnie się podobają Twoje fotki w wydaniu przyrodniczym niż architektonicznym.Pozdrawiem,
Ostatnio edytowane przez Gizz ; 3.05.10 o 22:02
e510 + 14-42mm f/3.5-5.6 + 40-150 f/3.5-4.5 + 50mm 1:2 macro f/2