co jest z PG w galerii??
co jest z PG w galerii??
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 15.01.10 o 00:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
nie widzialem, jak bylo wczesniej, ale wyglada niezlenie jestem tylko do konca pewny, czy dobrze zrobiles usuwajac lampe....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
teraz super![]()
W pierwszej wersji pociagów bardziej mnie zainteresował kolor gdyż w tym smutnym otoczeniu fajnie ożywiał kadr. Poźniejsze przeróbki ciekawe a efekt końcowy oceniony w galerii podobnie jak kwadratowo kolorowo które naprawdę daje poczucie kolorowego ładu. 586 tutaj uważam, że słupy dobrze dopełniają kadr z góry i odwracają uwagę od widoku poboczy pozwalając skupić się na perespektywie.
pozdrawiam Wiejo
[quote=helmuth;589045]Wiele mógłbym na swoje usprawiedliwienie: że lekka mgiełka, światło podłe, HDR i to z ręki. Najistotniejsze jest jednak to, że zadowoliłem się połowicznym efektem. Porównałem efekt końcowy z materiałem wyjściowym i wydał mi się o niebo lepszy. Dopiero po Waszych komentarzach spojrzałem na niego jak na samodzielne zdjęcie i stwierdziłem, że miałem rację- wydawał się lepszyNie martw sie Helmuth, bo to co Tobie sie przydarzylo to bardzo czesta choroba.....ze tak powiem. Ale po jestesmy MY, aby Cie pociagnac za ucho
.....co jak widac w galerii poskutkowalo badzo dobrze.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dziękuję za to
Jeszcze coś z tej serii- pasiaste kwadraty:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ooooo![]()
nowy gatunekpasiastościan lustrzany - masz oko
galeria panie, galeria.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Się podoba
Tylko avatara nie zmieniaj![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
gratuluje nowego avatara, Twoje zdjęcia aż miło oglądać
(prócz tych pociągowych kolorowanek)