Też jestem zaJest bardziej intrygująca
![]()
Też jestem zaJest bardziej intrygująca
![]()
Wersja A w kolorze byłaby chyba fajniejsza, wcześniejszy kontraścik starego z nowym fajnie wypatrzony.
Czy ja wiem?
Na zdjęciu "a", jest prosta geometria i kolor MZ, nic tu nie wniesie. Może, gdyby było inne światło, kolory bardziej wyraziste. Swego czasu, proste, geometryczne "wzory" pokazał k@czy ale to były inne kolory inne światło.
Sam się zastanawiamGdyby nie te szyby i odbicia w nich. Gdyby zamiast szyb, była tam ściana. Wtedy, pewnie nie miałbym wątpliwości
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 2.12.09 o 00:58
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jedno z wielu okien:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W schodach na pierwszym przemawia do mnie skromność i ład motywu brakuje trochę rozświetlenia. Drugie wnosi sporo wiecej elementów zarówno po skosie jak i w pionie i poziomie tak, że trudniej z przekazem bo wszystko zdaje się być istotne. Okienna ściana idę do galerii kliknąć świetne.
pozdrawiam Wiejo
Super te okna![]()
noooooo panienapracowales sie troche z tymi okienkami, co?
w moim ulubionym stylu - swietne jest.
ide ocenic do galerii- mnie sie bardzo
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++