W Warszawie tylko pakują paczki. Jest serwis na PL/DE/CZ/SK w Czechach.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No to zostaje kurier
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Przepraszam , że post pod postem , ale właśnie dostałem maila od doradcy technicznie i powiem tak :
-Po wysłaniu próbek zdjęć z firmware 1,4 sprawa moja została skierowana do R&D i póki nie będzie odpowiedzi nie są wstanie nic zrobić jak tylko cofnąć w serwisie mi firmware do 1,2 i czekać aż wszystko się wyjaśni .
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję![]()
Ostatnio edytowane przez turbol ; 26.10.09 o 17:36 Powód: Automatyczne scalenie postów
Czy ktoś obeznany w zagranicznych olkowych forach jest w stanie powiedzieć, czy tylko Polacy tak psioczą na topowego Olka, czy może jest to bardziej powszechny problem...? Mam wrażenie, że w drugim przypadku Olek mógłby bardziej chcieć się zrehabilitować w końcu firmware v1,5 lub e-5...
coś .... już .... gdzieś .... kiedyś .... było napisane .... czytaj TU linka podawał hijacintus w postach o problemie AF w E-3.
Link do "Problem z AF w E-3 przy firmware 1.4 jest TU
.
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
już sobie znalazłem:
Olympus Deutschland GmbH
Bereich Diagnostik
Wendenstrasse 14 - 18
20097 Hamburg
takie pytanko zanim się zdecyduję na wysłanie - ma już ktoś doświadczenie z poprawianiem FW 1.4 przez serwis? pomogło?
można wysłać puchę do czyszczenia jeżeli jest na gwarancji? (mam kilka paprochów w wizjerze)