Strona 23 z 72 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 717

Wątek: Ślubne, czyli mariush kicz prodżekt

| OlyJedi Awatar Jacunio
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Do mnie jakoś trójka nie trafia, raczej 7 za sielankowy nastrój, 1 za zamrożenie czasu.

rocco
    Gość
    Zacytowałem bo post jest pare stron wcześniej i trudno mi "przeskakiwać":

Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    Ślubny sezon uwazam za oficjalnei rozpoczęty, a dokładnie rozpoczęty jest sesjami przedślubnymi (zwanymi przez niektórych "narzeczeńskimi"). Na jednej z takich sesji zawitałem do Miasta Czarnego, czyli miasta Kraka:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.
    Zgadzam się z opiniami, że to świetna sesja. Przemawiają do mnie przede wszystkim fotki "romantyczne": 1, 2, 6 i 9.
    Że ustawiane to normalne ale dobrze ustawione i pokazane
    Do całości trochę nie pasują mi kadry w kolorze, na pierwszym musiałem szukać pary bohaterów przez dłuższą chwilę a drugie jest jakby trochę niepokojące, On jest rozluźniony i pewny siebie a Ona jakby lekko zaniepokojona, jakby miała wątpliwości
    Fajna jest seksowna trójka i żartobliwa piątka.
    Najbardziej jednak podoba mi się portret numer osiem, ciepły i naturalny jednak w wyrazie twarzy panny młodej jest coś niepokojącego, coś sugerującego nie do końca przemyslaną decyzję.
    Genaralnie jestem na duże TAK, też chciałbym mieć takie fotki z własnego ślubu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Dzięki jeszcze raz za opinie; rocco - bardzo cenię sobie to, że piszesz o swoich wrażeniach (jakie by nie były), to najlepszy komentarz jaki można otrzymać (nie licząc tego, co napisali mi młodzi )

diabolique
    Gość
    Można pomarudzić?
    Dla mnie wyglądają trochę jak wynajęci na sesję nie znający się modele, a nie kochająca się para.
    Za mało intymności w spojrzeniach, za mało miłości z gestach.

(jedynie na ostatnim ona patrzy na niego w "ten" sposób)

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Można pomarudzić?
    Dla mnie wyglądają trochę jak wynajęci na sesję nie znający się modele, a nie kochająca się para.
    Za mało intymności w spojrzeniach, za mało miłości z gestach.

(jedynie na ostatnim ona patrzy na niego w "ten" sposób)
    Można!
    Za mało miłości w gestach? No, tego to nie kumam... jak można pokazać uczucie "bardziej" niż np. na zdjęciu 2, 6 czy "podglądanym" 4?

diabolique
    Gość
    jak można pokazać uczucie "bardziej" niż np. na zdjęciu 2, 6 czy "podglądanym" 4?
    Widziałeś kiedyś prawdziwe oddanie, gdy ludzie przytulają się do siebie np. policzkami? Gdy ona coś robi a on wciąż na nią ukradkiem zerka? Gdy on niesie naręcze drewna o ona dumnie patrzy na jego muskuły?
    Ludzie, którzy naprawdę się kochają wciąż patrzą na siebie a nie "gdzieś tam", cieszą się sobą a nie "widoczkami". Przynajmniej u nas, na wschodzie
    No bo gdzie ona patrzy na zdjęciu 7? I co go trapi na zdjęciu 9? Wątpliwości? Obawa? Niechciana ciąża?
    To oczywiście moje osobiste odczucia. Zakochanie widzę po prostu inaczej.

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Widziałeś kiedyś prawdziwe oddanie, gdy ludzie przytulają się do siebie np. policzkami? Gdy ona coś robi a on wciąż na nią ukradkiem zerka? Gdy on niesie naręcze drewna o ona dumnie patrzy na jego muskuły?
    Ludzie, którzy naprawdę się kochają wciąż patrzą na siebie a nie "gdzieś tam", cieszą się sobą a nie "widoczkami". Przynajmniej u nas, na wschodzie
    No bo gdzie ona patrzy na zdjęciu 7? I co go trapi na zdjęciu 9? Wątpliwości? Obawa? Niechciana ciąża?
    To oczywiście moje osobiste odczucia. Zakochanie widzę po prostu inaczej.
    Ładnie powiedziane, ale... ja bardzo kocham moja żonę, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy okazywać uczucie poprzez przytulanie się policzkami, tym bardziej fotografować w ten sposób pary! Trochę przypominam to eskimoskie pocieranie się nosami . Gdy ona coś robi, a on wciąż na nią zerka - to jest jakiś pomysł, wykorzystam go na pewno, ale obawiam się, ze zobaczy takie zdjęcie jakiś maruda i zapyta "a gdzie ona patrzy?" Na ostatnim nic go nic trapi - facet myśli sobie z dumą "jestem zajebistym debesciakiem-twardzielem, mam piękną narzeczoną, a to dowód na to że jest moja moja moja!"

diabolique
    Gość
    Na ostatnim nic go nic trapi - facet myśli sobie z dumą "jestem zajebistym debesciakiem-twardzielem, mam piękną narzeczoną, a to dowód na to że jest moja moja moja!"
    Raczej dowód na to, że "całuję jak leci; nawet jeśli to ręka Diabolique'a do walę w ciemno..."
    albo
    "puknąłbym tamtą czarnulkę co wychodzi ze sklepu... ech, wkrótce ślub"

A na serio - jest takie powiedzenie "świata poza sobą nie widzą". I nie bierze się znikąd...

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    jezuuuuu łot a bjutiful gerl. ohhhhhh

aha, ładne zdjęcia
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Pewnych najintymniejszych gestów i min nigdy nie zobaczymy na sesji zdjęciowej. Są zarezerwowane TYLKO dla ich dwojga, chociażby nie wiem jak genialny fotograf robił zdjęcia.