2,3 i 5 bardzo sie podobają
2,3 i 5 bardzo sie podobają
Bardzo, bardzo przyjemna sesja. Sam chciałbym mieć taką przedślubną.
2, 4, 5 i 6 najbardziej się podobają. A na 5 to że wszyscy patrzą w aparat mnie się akurat podoba
Pozdrawiam,
J.

fajnie mariush niezle, sledze watek. ostatnia 6 naj naj.
ja nie chce dla siebie zadnej sesji przedslubnej ani tymbardziej slubu![]()
Bardzo podoba mi się ta seria z wyjątkiem:
4,5 wygląda na pstryki albumowe, myślę, że przynajmniej jedna dziewczyna z grupy gapiów z 5 powinna być bardzo zadowolona ze zdjęcia![]()
6 nie leży mi , Kraków też ma teraz takie paskudne perony![]()
fajniutkie, w zasadzie żeby to zrobic nie musiałeś iśc na dworzec
bo tego dworca w dworcu jest najmniej.
ja najbardziej lubię te Twoje ludziki-duszki na pierwszym planie.
na jakim czasie to robisz?
Muszę pomyśle o zrobieniu "przedślubniaków"...z drugiej strony to dodatkowy dzień plenerowy i dodatkowa porcja obróbki...robi się ciasnawo z terminami![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Ok. 1/15 sek., ważne aby trochę ludzi chodziło bo to i tak jest zawsze jedno z wielu.
Z tym że poszliśmy na dworzec to oczywście lekki żarcik... para przyjechała do Torunia, odprowadziłem ich na pociąg, a ponieważ było 15 minut czasu (a ja miałem akurat aparat ze sobą...) - zrobiliśmy sesję-błyskawica![]()
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Dla mnie 2,3 i 6. Czwórka tak jak mówi diabolique.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Fetyszystów, którzy czekają na welon ślubny muszę poprosić jeszcze o odrobne cierpliwości... na razie jeszcze jedna sesja przedslubna. Trochę wygłupów na deszczu było - ale, jak mówi przysłowie - dopóty opel ciągnie cudnie, dopóki się lusterko nie urwie...
as1.
as2.
as3.
as4.
as5.
as6.
as7.
as8.
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
1 rządzi , a 2 jest tuż zaale podoba mi się cała seria . Fajne , niesztamopowe podejście...
5,7 imo najlepsze, ogolnie dla mnie są zbyt surowe (bliskie rzeczywistości), wole bardziej odrealnione zdjęcia.