Hmmmm.... Toruń?
Hmmmm.... Toruń?
Jaaaacie, gdyby ten kominiarz zmieścił się w GO....
Kolorystycznie bardzo fajnie odcienie sepii. Czy na drugim konieczne były kolorowe wstawki - nie wiem, ja z góry i z urzędu jestem na takie wstawi uprzedzony
Obydwa kadry fajnie uchwycone.
Ja bym kominiarzowi tak łatwo nie odpuścił.
Niesamowicie barwna postac.![]()
No więc piątka mi się podoba, ale pokusiłbym się o jakieś coś do zawieszenia wzroku, czy ja wiem, furmankę, rowerzystę, samochód, cokolwiek, bo tak jest pusto straszliwie i do końca nie wiadomo, w czym rzecz.
witam ponownie
dzieki wszystkim za odwiedziny: rumpel, mewash(ganiaj tego fajnego kominiarza torunskiego co mi z GO uciekl), salvadhor(coz z dwoch wersji z czerwonymi wstawkami i bez wybralam to pierwsze choc z perspektywy czasu moze i masz racje), e-510, smerf maruda(mam tez kilka fotek z pojazdami jednak zadne moim zdaniem nie oddalo tak dynamika jak to; mam zamiar w ladniejsza pogode pocwiczyc jeszce tego typu fotki)
teraz moja chwila refleksji - im wiecej czytam i ogladam (w temacie foto) jednoczesnie mniej robiac zdjec widze ze kazde moje kolejne zdjecia sa gorsze
szczytem nieszczecia byla moja wizyta z synem w 'bawialni' zrobilam ponad 100 zdjec - jedno gorsze od drugie - MASAKRA
zapodaje zdjecie ktore na pierwsze rzut oka na wyswietlaczu w aparacie nadawalo sie do skasowania jednak po zgraniu na kompa - chyba ma cos w sobie
(napewno pierwszy tytul ktory kazdemu pewnie przyjdzie do glowy)
btw. wdzieczna bede za wszelkie uwagi i komentarze
pzdr
szara
8.
MeWash : kiedys napewno przeciez to takie piekne miasto ...
dzis upolowane
9.
jak zwykle prosze o komentarze uwagi sugestie
pzdr
szara
Zdjecie nr 5 z świetnie ukazaną dynamiką wpadło w oko. Ciekawa sytuacja z rowerzystą i policją żywo obserwowana przez przechodniów. Bardzo sympatyczne z szachistami.
pozdrawiam Wiejo
No,proszę panią...szachy świetne.
To jest przykład świetnego strita !
Pokusiłbym się jednak o inną tonację - czyste B&W,wszak szachy to gra w czarne i białe.![]()